Csajok! Túlságosan kivágott topp alá (ami elől és hónaljban is kivágott) sportmelltartót venni nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Van ilyen rövid csőtoppom, amit ezekhez szoktak hordani, de nem szeretem mert folyamatosan csúszkál. A sportmelltartó alá mindenképp melltartót vennék, mert hiába vettem jó méretet belőle, teljesen lelapít :\.
Szóval szerintetek nagyon ciki felvenni sportmelltartót egy topp alá?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2016. máj. 23. 17:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem lenne ciki,de hogy még az alá rendes melltartót is vegyél...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, gondolom azért mondod a melltartót mert hogy biztos kényelmetlen. Jogos, mert elég logikátlan, de nekem nem kényelmetlen :).
2016. máj. 23. 18:01
3/6 anonim válasza:
A sportmelltartó, a hónod alatt pont ugyanúgy néz ki mint a csőtop, szóval nem ciki, a melltartó pedig ha nem üt át a sportmelltartón és ha nem látszik szintén nem ciki, csak meleged lesz benne.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a topp amire gondoltam pont ilyen keskeny középen, szóval kilátszik a pánt, de eddig is így hordtam. Pántnélküli melltartót meg még nem sikerült találnom ami jó lett volna rám. :( De rajta vagyok az ügyön :D
2016. máj. 23. 18:04
5/6 anonim válasza:
Szerintem eléggé "öszvér" megoldás, a leírtak alapján nem tudom elképzelni hogy valami jó sülne ki belőle.
6/6 anonim válasza:
Ha kilátszik a felső alól ami alatta van, akkor nem túl jó ötlet. Az ilyen kivágott toppok pont arra vannak kitalálva, hogy ezekkel a pánt nélküli rövid csötoppokkal hordjuk, szerintem inkább vegyél egy újat ami szorosabb és nem csúszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!