Szeretnék az iskolában elegánsan öltözni, de nem túlságosan. Mit ajánlotok suliba?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom ,hogy az elegánsabb ruhák állnak jól nekem és szeretnék a suliban is így öltözni. Nem akarom túlzásba vinni csak ilyen szolidan jól öltözött szeretnék lenni. Mit ajánlotok?
15/F
2015. szept. 9. 20:46
2/6 A kérdező kommentje:
Ez pl. jó ötlet ,de valami más is kéne. Amúgy ehhez milyen cipő menne?
2015. szept. 9. 20:56
3/6 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen vagy hasonló, ebben a színben is jó, vagy feketében.
Ingből is van sok varicáció, farmerből is színekben, mondjuk fekete nacihoz inkább ne vegyél fehér inget, mert az már túl ünnepélyes, de valami másmilyen színűvel esetleg kockással fel lehet dobni.
Persze attól is függ hogy milyen színek állnak jól, de ez már részletkérdés. :D
4/6 anonim válasza:
Én az ilyesmi ilyen bordás kötött pulcsikat szeretem pasikon, de amúgy világosszürkében, fehérben, krémszínűben a legszebbek:) bonprix.hu/style/pulover-164961340/?type=image&return=ref Monyuk az amit egyszer láttam valakin, az végig cipzáros volt, nekem pl ez nagyon tetszik, meg kicsit elegancsos is. Ja meg amúgy létezik olyan is, hogy pólóing, mondjuk az meg ilyen sportos fílingű, de van gallérja nekije, kihajthatós, szép:) Meg szerintem, hogyha ilyen elegancsosabbakra mész, akkor az ilyen színek pl jók lennének neked, egyszínűben ruhákból: fekete, fehér, barna, mély sötétzöld, bézs, drapp esetleg
5/6 anonim válasza:
*ja meg a szürke,azt kihagytam a végén a felsoriból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!