Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 19évesen elegánsan öltözködni?...

19évesen elegánsan öltözködni? Gondolok itt ingre, elegáns nadrágra, óra, bőrcipő stb.

Figyelt kérdés
nektek mi a véleményetek róla?
2015. ápr. 17. 20:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Iskolába így öltözködni?
2015. ápr. 17. 20:52
 2/6 anonim válasza:
Ezen nekem is eljárt már a fejem... :D
2015. ápr. 17. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

lány vagy fiú?

figyelj én elegánsan öltözöm néha, ezen a blézert+inget+farmert+bőr ballerina cipőt kell érteni+ szép bár márkás táskám van+napszemüveg és mindig sminkelek. van akinek ez sok de én jól érzem magam igy. Suliba is mennék lazán, nem vagyok k_rvás és nem vagyok hivalkodó sem. Szóval mehetsz szerintem lazán.

24/L

2015. ápr. 17. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Sztem ő férfi. Talan picit korai, de ha jól tolod akkor lehet stílusos. Annyit tanácsolnék hogy ne vidd túlzásba. Ha laza(bb) ruhában éreznéd jól magad akk olyat is vegyél fel.

30 évesen már gázabb újraélni az ifjúságod és srácos ruhát hordani.

2015. ápr. 18. 11:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok. Hát igazából mind a kettőben jól érzem magam és jól is áll, csak azért kérdeztem, hogy nem -e sok iskolába így menni?! Köszi a válaszokat :)
2015. ápr. 18. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan öltözködhetsz így, szerintem nagyon szexis tud lenni :)
2015. jún. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!