Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár lettem 23 évesen....

Tanár lettem 23 évesen. Tiszta csaj osztályba fogok tanítani, most derült ki. Nem fognak túlságosan rám kattanni? Mit tehetnék? F

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 22:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

-.-

Érettségi utáni 2 évfolyamos "technikusin" vagyok szakmai tanár... De most ez nem mindegy!?

2017. szept. 13. 23:10
 12/31 anonim ***** válasza:
70%
Aztabetyárjóistenmindenit, örülj neki! Munka előtt kiverni, hogy ne kelljen ott betenni!
2017. szept. 13. 23:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy nézel ki ;)
2017. szept. 13. 23:15
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk anno fiatal pasi szakmai tanáraink voltak (2) és oda-vissza voltunk értük :D de ők abszolút tettek ránk, legalábbis úgy viselkedtek. Egyébként ez korban brutálisan hangzik amit írsz. Fb profilod töröld, de a korod mindenképp! Tűnj idősebbnek, növessz kis szakállat de legalább borostád legyen, és ne öltözz olyan divatosan.

A mi tanárunk pl nem tegezett minket ezzel megadta a tiszteletet és mi sem hittük, hogy lehet vele haverkodni.

2017. szept. 13. 23:39
 15/31 anonim ***** válasza:
13%

Ne kamuzz.

Te tui nem tanar vagy.

Gimi utolso eveben nekunk frissen vegzett matek tanarunk volt, de erdekes, mi nem 19-21 evesek, hanem 18 evesek voltunk. Senki nem toltotte be a 19-et.

Ne almodozz es ne kamuzz.

2017. szept. 14. 03:01
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

Ja, hogy technikum.

Legy tavolsagtarto. Nem fognak radmaszni. Ha egymas kozott sutyorognak, akkor meg ne vedd eszre. Es semmilyen kihivobb vizelkedest ne vwgyel eszre. Tanar vagy nem? Nem tanitottak nektek pszichologiat?

2017. szept. 14. 03:05
 17/31 anonim ***** válasza:
29%
23 évesen szakmai tanár na persze:D:D Nem is lehetsz szakmai tanár csak akkor ha már nagyon sok évnyi gyakorlatod van a szakmában és mestervizsga is kell, úgyhogy ez kamu.
2017. szept. 14. 07:37
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt olyan biológia tanárunk középiskolában, aki még főiskolát sem látott közelről... nem tudom, hogy volt lehetséges, de más iskolákról is hallottam már ilyet.

Ha ennyire zavar a dolog, hagyd ott a tanári pályát, de komolyan. Csinálj mást, ezernyi egyéb munkalehetőség van.

2017. szept. 14. 08:27
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
szerintem a te hozzáállásod az szánalmas tanár létedre még örülnél is ha valami lány rád mászna, lejaratod az egész tanári szakmát keress más munkát
2017. szept. 14. 10:58
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Jajistenem... ha ember vagy, és nem állat, nem tudnak téged "elszédíteni"... ha meg igen, akkor vállald már a felelősséget érte! :)
2017. szept. 14. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!