Hazudik szerintetek, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam estin, aki azt mondja, hogy diszkalkuliás, nem tud számolni, és ezért nem is jár be matekórára. 30 ezer forintjába kerülne a matekfelmentés, de mindig arról panaszkodik, hogy nincsen annyi pénze. Bezzeg a diszkókba simán kifizeti az italt, a dohányt meg tudja venni... szerintetek is kamuzik a gyerek? És azt mondja, hogy azért ilyen, mert fejbe verték régen és kómában volt.2017. jún. 13. 22:05
1/5 anonim válasza:
A felmentés pénzbe kerül? Hogy-hogy?
Én elég rég voltam diák, de nem emlékszem, hogy valaha is, bármelyik tárgyból fizetni kellett volna a felmentésért.
2/5 anonim válasza:
Létező elváltozás.Van ilyen ismerősöm.Ami gáz benne,hogy nemcsak a matekot érinti ez a probléma,hanem könnyen eltéved,nem érti a zenét,nem tud visszadúdolni egy dalt,a visszajárót a markában úgy nézi minden alkalommal,mintha először látna ilyet és a legegyszerűbb tánclépést sem tudja megtanulni,mert ugye végeredményeben a tánc is valahol számolás.
3/5 anonim válasza:
Azért a matek egy összeadásnál kicsit bonyolultabb tudomány.
4/5 anonim válasza:
18 ev folott valoban valami hasonlo osszeget kell fizetni erte, es nem is olyan egyszeru elintezni mar. Amugy se, de felnottkent meg plane. Van ilyen persze. Olyan is van, hogy valaki komaba esik es amikor felebred egy idegen nyelven kezd el beszelni, amit addig sose tanult. Vannsk ilyen erdekes dolgok. Az agy nagyon osszetett, bonyolult dolog. Sose fogjuk teljesen megerteni a mukodeset.
5/5 anonim válasza:
Szerintem maga a dolog, hogy volt egy traumája, és ettől nem működik az agyának a része, lehetséges, de az is lehet, hogy már alapból születésétől fogva ilyen.
Viszont az röhejes, hogy cigit vesz magának, diszkóba jár, de hoppá, nincs pénze felmentésre. Én megmondanám neki, hogy amit az elkövetkező fél évben cigire meg diszkóra költene, tegye félre, és akkor ki tudja fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!