Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ilyen férfi vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi vagy csak hazudik?

Figyelt kérdés

Van egy házaspár, mindketten 24 évesek és eléggé megromlott a viszonyuk, kb. már utálják egymást. A csaj nekem mondta, hogy alig szexelnek, utoljára kb. 3 hónapja voltak együtt, de akkor is csak mert buli volt aztán ittak kicsit. A férfi meg azt mondta már többször is, amikor a barátom szivatta, hogy csak a keze van neki "segítségül", hogy már x éve nem nyúlt magához, nem most fogja elkezdeni.

Van ilyen, hogy egy fiatal férfi, aki amúgy minden nőt megnéz, meg minden, se nem szexel se nem maszturbál?

Én egyszerűen nem tudom elhinni.

2016. júl. 25. 06:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez kamu...
2016. júl. 25. 06:50
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
gondolj már bele a lelki állapotába, szted ilyen feleség mellett aki telenyomja negativ energiával, majd lesz kedve vmihez? inkább muszájból lerendezi magának és ennyi, tökéletesen megértem, azt viszont nem h mért vette el, mért van még vele, mért jobb a biztos szarban pancsolni mint otthagyni, és inkább élni egyedül de boldogan?
2016. júl. 25. 06:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát az ám a baj, hogy van egy 3 éves gyerekük is. Amúgy maradjunk annyiban, hogy nem kell sajnálni egyiket se.
2016. júl. 25. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
A masztit biztos csinálta minden pasi recsizik... 22 N
2016. júl. 25. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

"A masztit biztos csinálta minden pasi recsizik... 22 N"

És ezt te honnan is tudod?

2016. júl. 25. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:

De létezik ám. És ezt csak egy nő tudja elérni nála.

Ez az ő helyzetükben teljesen normális. A férfinak még az élettől is elmegy a kedve, nemhogy a szextől.

Egy bizonyos pont után, már nem csak az asszony nem tudja felkelteni a vágyát, hanem más nő sem. Csak megnézi a szépeket, de hanyatt nem döntené őket.

Ez már egy komoly szintje az önbizalom teljes lerombolásának. Ennyire csak egy olyan nő tudja lerombolni egy férfi önbecsülését, aki egyébként nagyon fontos (volt) neki.

38F

2016. aug. 4. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!