Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit erez a ferfi, ha hazudik hogy szingli, de a szeretö rajön h nem az es megmondja neki h tudom h hol dolgozik a feleseged?
Az rendben van, de most már tudod. Ehhez mérten kell cselekedned, de lehet félreértettem az első kommentet, amit írtál, ezesetben ne haragudj.
Mindenesetre dobbants, és hagyd a francba ezt a gerinctelen alakot.
A felesége helyében én szeretnék tudni erről.
Az lenne a korrekt, ha tényleg el is mondanád.
Az a legrosszabb, mikor már mindenki tudja mekkora qrvapecér a férjed, és még te véded, hogy milyen rendes, hűséges típus.
Osszebarnazza a nadragot.
Egyebkent meg a felesegnek kell egybol szolni, hogy az ostoba ferjed azt hazudta nekem, hogy egyedulallo, erre megtudtam van felesege es az te vagy. Sajnalom. Aztan minden kapcsolatot el kell vagni a pasival.
Ugyis azt fogja hazudni a felesegenek is, hogy jaj szivem tevedes, en? Hazudni? El tudod rolam kepzelni? Nem tudom, rossz trefa maximum. Es kozben a jo nenikedbe fog kivanni ;-).
Lesz par rossz napja, de te meg a b. Ku...va leszel.
Viszont legalabb a feleseg jobban rajta tartja majd a szemet az ingyen szexet hajkuraszo ferjeuran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!