Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok, hogy szingli adót fognak bevezetni?
Figyelt kérdés
Szerintem lehetne akár Gyk-s fiúk adó is.*.*2016. jan. 9. 10:40
1/10 anonim válasza:
Csak akarnak az nem egyenlő azzal, hogy fognak.
2/10 A kérdező kommentje:
Ki tudja...
2016. jan. 9. 10:41
3/10 anonim válasza:
Van szingli adó, csak bújtatott formában. CSOK-nak hívják. Mindenki fizet érte, de akinek gyereke van az visszakap belőle. De van a friss házasok támogatása is, havi 5000 egy évig.
4/10 anonim válasza:
Vezessék, legalább az összes szingli lelép ebből a fertő, okádék országból.
5/10 anonim válasza:
Aki továbbolvasott az tudja, hogy már a kitalálók is elhatárolódtak a dologtól. Másrészt ez egy akkora marhaság, hogy lehetetlen lenne bevezetni. Nem vagyok kormány párti, jobbos vagy balos, de az ilyen rémhíreken való háborgást fölösleges időtöltésnek érzem. Le lehet pontozni, de szerintem, aki kicsit is elgondolkodik az rájön, hogy egy ilyen adónemet a mai világban nem lehet bevezetni. A kormány sem ennyire hülye, még ha néha annak tűnik, akkor sem.
6/10 opened paradise válasza:
Ugyanaz mint a netadó.
Ez olyan,mint amikor a bűvész azt mondja,hogy csak a kezét kell figyelni,olyankor pont nem arra kell figyelni.
Úgyse lesz.
Ha valami véletlen folytán mégis,akkor szerzek igazolást,hogy aszex vagyok,meleg és lappangó sorozatgyilkos,aki csak a nejeit ölné meg.
7/10 anonim válasza:
Szóval aki nem házasodik,de nem is fizet az megy a börtönbe?
Szerintetek ehhez hány új börtönt kell majd építeni és kik fognak dolgozni adót fizetni?
Nem a szingliket kellene büntetni hanem a házasodókat jutalmazni,de ez még érdekházasságokhoz vezetne,szóval jobb ha inkább nem találnak ki semmi újat.:)
8/10 anonim válasza:
Nem fognak, de a gyk-n síró fiúk adót én is támogatom! *.*
9/10 anonim válasza:
Ja persze:D aki csúnya meg töketlen az tejeljen érte:)) ha párkapcsolatban lennék akkor az asszony nyúlná le a pénzem, igy meg mégjobban az állambácsi fogja.
10/10 anonim válasza:
Soha nem is akarták bevezetni. Volt (régen) egy ilyen "ötlet", amit a média, és egyes pártok időnként megszellőztetnek.
Maga az ötlet is csak egy tanulmány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!