Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik ilyen betegség a nőknél, vagy csak
simán hazudik és ezzel akarja "megúszni" a szexet?
Figyelt kérdés
Egy 22 éves csaj, aki még szűz, és már egy éve ismerkedek vele neten, és többször is találkoztunk. Állítólag nagyon bejövök neki meg minden, de neki van egy olyan betegsége ami miatt évek óra pszichológushoz jár és gyógyszert szed, hogy pánik beteg azért mert 12-13 éves korában megfogdosta, végigtaperolta erőszakkal egy perverz, majd elszaladt. (Tehát végeredményben nem erőszakolta meg, csak taperolás volt.)
Azt mondta tisztán emlékszik a testszagára is az illetőnek meg mindenre.
És a lényeg, hogy ebből kifolyóan ő a mai napig sem bírja elviselni a férfiak érintését, és undorodik a szex és a testiség gondolatától is, és pánik rohamok törnek rá néha.
Szerintetek ez igaz lehet, vagy hazudik? Létezhet ilyen betegség?
ezt kemény dió lesz megtörni, főleg, hogy valószínű ő nem is kívánja a szexet, testileg sem.
A baj az sztem hogy keveset találkoztok. Próbálj vele több időt lenni, hogy bízzon benned, éreztesd hogy rád mindenben számíthat stb. kerülj lassan egyre közelebb hozzá, véletlenül se erőszakoskodj!
2017. jún. 6. 12:36
3/17 anonim válasza:
Biztos nagy trauma lehetett, de elég zűrös lehet a csaj, ha több évnyi pszichológiai kezelés után sem képes feldolgozni a dolgot. 10 év telt el azóta, és nemis volt már olyan kicsi, mikor ez történt. Nem menekülni kéne a félelme elől, hanem szembenézni vele, különben élete végéig szűz és pánikbeteg marad(nekem is van pánikbetegségem, akaraterő kérdése, hogy leküzdöd-e). Lehet csak nem jössz be neki annyira, hogy lefeküdjön veled.
2017. jún. 6. 12:37
4/17 anonim válasza:
Ha nem érzed magadban a szándékot és a türelmet ahhoz, hogy átsegítsd őt ezen - hagyd inkább.
2017. jún. 6. 12:38
5/17 anonim válasza:
Te amúgy nem olvasol könyveket? Hogy nem tudhatod, hogy ilyen létezik?
"Csak taperolta." Nézd már le még jobban. Szerinted taperolás közben tudta az a szerencsétlen, hogy megússza ennyivel? Nem, kiszabott halálfélelme volt.
2017. jún. 6. 12:47
6/17 Ypszilon1980 válasza:
Van ilyen,nem hiszem,hogy hazudik,viszont ez míg megoldódna,ezt nem fogod tudni kivárni.Pszichológushoz hiába jár,itt már terápia is kellene,csoportfoglalkozás, különben sosem fog szexelni senkivel,neked meg fontos.
2017. jún. 6. 12:47
7/17 anonim válasza:
Én is mentem keresztül anno 15 évesen hasonló "tapizáson" de akkor még nem is sejtettem, hogy később bizony gond lesz belőle. Gyerek voltam, fogalmam nem volt arról mi történik. Lelkileg nem tört össze, nem kellett orvoshoz mennem, valahogy nem is foglalkoztam az egésszel. Aztán mikor 20 évesen lett egy barátom, előjött az egész. Nem mondtam el neki, de ahogy hozzám ért egyből valami páni félelem lett úrrá rajtam. Szakítottunk, e miatt, mivel a testiség még azon a simogassuk egymást síkon sem működött. Akkor anyuval átbeszéltem a dolgot, és Ő vitt el pszichológushoz. Én összesen 10 alkalommal voltam nála, de rengeteget segített. Megértettem, hogy nem minden férfi rossz szándékú és csak a testem akarja megszerezni, és elmondta miről ismerem fel, ha valaki esetleg csak az ágyba használna. A következő kapcsolatban amikor eljött az ideje elmondtam mindent. A fiú megértő volt, és én igyekeztem a saját félelmem, gátlásaim levetkőzni, mert szerettem és éreztem, hogy ő is szeret. De ehhez sok türelemre volt szükségem amit tőle megkaptam. Aki szeret valakit el tudja ezt fogadni és átsegít. 8 évig voltunk együtt aztán vége lett, de életem leggyönyörűbb szakasza volt. Én azt gondolom, ha szereted, akkor megérted és átsegíted, de őszinte kommunikáció nélkül nem működik, és akkor sem, ha Ő nem akar tovább lépni.
2017. jún. 6. 12:49
8/17 anonim válasza:
Te jó ég..
Igen, létezik ilyen betegség.
Két dolgot mondj meg nekem:
- Te ennyire nem vagy művelt? Ennyire nem vagy tisztában a világ dolgaival? A mentális betegségek is betegségek, akárcsak a fizikaiak. Általában egy trauma okozza őket, mint a lánynál is, de bizonyos lelki betegségekre van genetikai hajlam is. Mint pl. a depresszióra.
- Miért nem írod be Google-ba? Nagyon sok ilyen cikket láthatsz róla.
- Nem véletlenül keresett szakma a pszichiáter és a pszichológus, ha nem lennének mentális betegek, akkor az összes krumplit sütne a Mekiben
- Egészséges nő nem akarja megúszni a szexet. Ez hülyeség. Igen, ő beteg. Inkább értékelned kellett volna, hogy őszinte volt veled szemben, és nem titkolta el, hogy szakemberhez jár és gyógyszert szed.
21/L
2017. jún. 6. 13:08
9/17 anonim válasza:
Tubusban élsz, ember? Rengeteg pánikbeteg ember van. Köztük én, anyám, a barátnőm, meg kapásból most így hirtelen tudok 8 ismerősről. Nem, nem létezünk. Beképzeljük. Bolondok vagyunk. Hisztériázunk. Mondogasd a lánynak ezeket, megkapjuk elégszer. De arra számíts, hogy bever egy akkorét, hogy a fal adja a másikat. Idióta.
2017. jún. 6. 13:27
10/17 anonim válasza:
Ja soroljak még pánikbetegeket? Abraham Lincoln, Nagy Sándor, számtalan király, uralkodó, elnök. A férfiak is lehetnek pánikbetegek. De egy ilyen embernek lehet magyarázni, majd rájössz, ha átéled. Ugyanis pánikrohamot az emberek 80%a átél élete során. Legtöbbet a mentő viszi el. Ki lehet próbálni nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!