Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő, aki?
...Nem menekül hanyatt-homlok, ha megtudja/megtapasztalja, hogy az aktuális pasijelöltjének valamilyen betegsége van?
Rám átfordítva egy emésztési probléma, nem adok több infót. Kellemetlen mellékhatása a vékonyság, nem olyan jó lehelet, pattanásos váll/hát/mellkas, meg néha levertség.
(Mielőtt kapom az ívet, elmondnám, hogy mindegyik ellen harcolok, nem csak várom, hogy idővel elmúljon. Edzem magam, de minek; evéssel vigyázni kell, mert nem mindent bírok el, így a hízás kizárt; lehelet ellen szájvizet és rágót használok, szinte folyamatosan; a pattanásokat pedig még bőrgyógyászati szarok sem szedték le rólam, csak ideiglenesen. Folyamatosan pedig nem élhetek gyógyszeren, ennyi is épp elég, amit most szedek.)
Szóval, van még olyan, akit ez nem zavar nő létére, ebben a "tökéletest" hajkurászó mai társadalomban? Mert eddig még nem találkoztam hasonlóval... (21)
Sajnálom, kitartást neked ! Mindenkinek megvan a maga párja, tarts ki!
20/F
nem egyszer lattam mar itt ezt a kerdest...
akkor korcsnak nevezted magad.Nem értem mit akarsz ezekkel a kerdesekkel.
szerintem a moderatorok meguntak a nyafogasod es toroltek a kerdest.Nincs mar meg.
Abban az volt hogy valami betegseged van es emiatt budos a szad mert televan bacikkal de semmit nem tudsz kezdeni vele.Meg alacsony is vagy.Es hogy mi nok milyen magas igenyeket allitunk fel csakmert nem kell egy budosszaju....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!