Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan pasid aki teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan pasid aki teljesen kifordított saját magadból?

Figyelt kérdés
Olyan negatív tulajdonságokat hozott ki belőled, amilyen nem is vagy valójában?
febr. 1. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Olyan nem létezik, hogy kihozza belőled a rosszat. Minden emberben benne lakozik a rossz.
febr. 1. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez "olyan pasi",egy adott helyzet is kihozhat olyat amire később azt mondom,hogy mégsem kellett volna úgy megnyilvánulnom.

Alaptulajdonságaiban nemigazán tudnak senkit megváltoztatni.

febr. 1. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
41%

1

Önmagadnak mondasz ellent.

Nem az a kérdés, hogy a pasi teremtette-e meg benned a rosszat, hanem hogy KIHOZTA-E belőled? Mármint azt a rosszat, ami ott volt, csak nem jött elő korábban, mert alapvetően nem jellemző rád.

Velem volt ilyen.

A balfácánsága és folyamatos hisztije olyan undort és ellenszenvet váltott ki belőlem, ami abszolút nem jellemző rám. Egyszerűen undorodtam tőle, és emiatt bunkón, elutasítóan, bántóan viselkedtem.

Aztán szakítottunk, és jött az életembe egy másik férfi, akivel soha eszembe nem jutott így viselkedni, mert szeretetre és tiszteletre méltó ember. Innen tudom, hogy nem annyira velem volt a baj.

febr. 1. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Annyira kikészített, annyira belefáradtam az egészbe, hogy már semmi nem érdekelt. Csak dolgozni jártam, otthon meg próbáltam “jól viselkedni” hogy béke legyen. Néhányszor addig fajult a vita, hogy kiabáltam vele, elég trágár módon. Teljesen kitolta a határaimat, semmi nem maradt saját magamból. Utólag rossz belegondolni, hogy az én voltam. Kijöttem abból a bántalmazó kapcsolatból, és szépen lassan visszatért belém az élet. Soha se előtte, se utána nem viselkedtem így senkivel, a hangom sem emelem meg soha.
febr. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!