Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan pasid aki teljesen kifordított saját magadból?
Nem kell ehhez "olyan pasi",egy adott helyzet is kihozhat olyat amire később azt mondom,hogy mégsem kellett volna úgy megnyilvánulnom.
Alaptulajdonságaiban nemigazán tudnak senkit megváltoztatni.
1
Önmagadnak mondasz ellent.
Nem az a kérdés, hogy a pasi teremtette-e meg benned a rosszat, hanem hogy KIHOZTA-E belőled? Mármint azt a rosszat, ami ott volt, csak nem jött elő korábban, mert alapvetően nem jellemző rád.
Velem volt ilyen.
A balfácánsága és folyamatos hisztije olyan undort és ellenszenvet váltott ki belőlem, ami abszolút nem jellemző rám. Egyszerűen undorodtam tőle, és emiatt bunkón, elutasítóan, bántóan viselkedtem.
Aztán szakítottunk, és jött az életembe egy másik férfi, akivel soha eszembe nem jutott így viselkedni, mert szeretetre és tiszteletre méltó ember. Innen tudom, hogy nem annyira velem volt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!