Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Diákok! Várjátok már csütörtök...

Diákok! Várjátok már csütörtököt? Fogtok sírni utolsó tanítási napon?

Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Május 4.-én volt az utolsó tanítási nap.
2017. jún. 12. 19:19
 2/11 A kérdező kommentje:
#1: Neked.
2017. jún. 12. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Általános iskolában június..

Nálunk szerdán van az utolsó nap. Persze hogy várom, sírni meg nem fogok

2017. jún. 12. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

Nekünk 16-án délelőtt 10 órakor lesz az évzárónk holnap lesz az utolsó tanítási nap de már ma sem csináltunk semmit egyik órán sem, már mindenből lezártak mindenkit a tanárok is mondták hogy az utolsó pár napban már ők sem akarnak tanítással foglalkozni. Mi szerdán még megyünk de kijelentették a tanárok már 1 hete hogy rövidített órák lesznek és legkésőbb 12:30 kor mindenkit elküldenek mert két tanárunk búcsúztatója lesz amit ők a saját köreikben tartanak meg. Csütörtökön lesz az általános iskolások ballagása mivel a giminkhez hozzá van csapva az általános iskolai rész is csak másik épületben van. 16-án pénteken pedig az évzáró ugye és akkor kapjuk meg a bizonyítványokat és utána mindenki megy amerre akar.

Sírni nem fogok, emiatt, de amiatt igen hogy nekem az lesz az utolsó napom ebbe a suliba mivel, szüleim külföldön dolgoznak, eddig nagymamámék felügyeltek, csak mivel már nem bírja az egészségük ezt így a szüleim úgy döntöttek hogy Győrbe költöznek mert onnan apám napi szinten betud járni a Bécsi munkahelyére, kollégiumba nem szívesen megyek mert 2 tanévet nem élnék ott túl, meg a szüleim sem örülnének ennek. Ezért is döntöttük el közösen hogy akkor sulit váltok mégis csak 200 km-re költözök és az osztályközösséget fogom megsiratni mert akármennyire is rosszak vagyunk sokszor, még is összetudunk tartani és ez nagyon fontos. Főleg hogy engem mindenki szeretett, én is szerettem mindenkit, a barátom tudta meg elsőnek hogy lelépek, és mivel augusztusig még maradok a városba addig jól kibulizzuk magunkat.

2017. jún. 12. 19:29
 5/11 anonim ***** válasza:
22%

Nekünk jún 2. volt az utolsó tanítási napom ha jól emlékszem.

Am miért sirnek utolso tanítási napon? :D

2017. jún. 12. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Eszméletlenül.

Ma derült ki, hogy felvesznek az új suliba. (nem gimi, nem azért, csak sulit váltok, és idén sokan mentek oda)

Fizikailag, és lelkileg is bántottak ebben. Ott voltam két napot, hadd ne mondjam el, mennyire istenien éreztem magam! Sírni maximum örömömben, és Ők is szerintem.

"Végre elhúz ez a hülyegyerek" - idézet máról.

2017. jún. 12. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

Nekem holnap lesz az utolsó nap. Alig várom, hogy nyár legyen, és sokat játszhassak a gépemen. Sírni meg biztos nem fogok

Egy lány, aki jövőre 8.-os lesz

2017. jún. 12. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda idióta kérdés. Kit érdekel az ilyesmi?
2017. jún. 12. 19:56
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Én alsós koromban mindig sírtam, ha vége volt a tanévnek, mert szerettem iskolába járni. Tör fura így visszagondolva, mert annyira jó azért nem volt. :)
2017. jún. 13. 01:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Én várom de nem vagyok diák. Mindössze a reggeli vonatokkal ebben a három hónapban nem lesz késésem, mert általában mindig van mire szépen felszáll mindenki... ez az átka az elővárosi vonatoknak.
2017. jún. 13. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!