Mennyire problémás 35 éves nőként úgy sírni, mint egy gyerek?
Megtudtam ma, hogy időhiány miatt mégsem fogok tudni annyiszor kimenni a strandra a nyáron, mint terveztem. Keservesen elkezdtem sírni itthon, hogy én akkor is ki akarok menni, mert ki akarom próbálni a játszótéri játékokat, rántott sajtot akarok enni meg kásás jeget (jégkását, csak sírás közben így jutott eszembe)
Aztán sírás közben a földön ülve eszembe jutott, hogy ugyanígy ültem gyerekkoromban is a Barbimmal a földön, és elképzeltem, hogy olyan jó lenne, ha még a Barbimat öltöztethetném.
Amúgy is picit játékosabb vagyok, mint egy átlag felnőtt, de ilyen cikin még sosem sírtam. A pszichológus nekem is eszembe jutott.
Férjemmel élünk, gyerekünk nincs, külső gondok annál inkább,de az hol nincs.
Nem értem magamat.
Teljesen normális.
Az ezt megelőző okok mégis megérdemel néhány lelki probléma feltárása és problémamegoldása.
Beszélgess el személyesen egy Családsegítős pszichológussal.
(ingyenes)
Címet olvasva azt hittem a folytatásban, hogy egy áruházban hasra vágódva ordítasz egy kis rudiért:DDD
Ezen sem fogok meglepődni a jövőben, mert sok felnőtt már ott tart, mint egy hisztis, hüle kölök...meg a sok telefont batkodó fogyatékos...
Háziorvos-betegszabi és kész.Fizu nélküli szabadság...kevesebb facebuk és egyéb értelmetlen tevékenység s mindenre jut idő...ilyen egyszerű...s még gyerek sincs...ne viccelj már..:DDD
Sírok én is,hogy hogyan tud valaki kitalalni ekkora kamu kerdest-)
35évesen ilyen szinten,trollkodj mashol ba+!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!