Hogy ne kezdjek el sírni?
Figyelt kérdés
Szóval elég sok minden történt, és ennek eredményeképpen ennek a tanárnak az óráján a sírás kerülget. Már csak 3 alkalom, tudom, de nem akarom elbőgni magam, mert szörnyen kínos lenne. De annyi mindent megbántam, és annyi mindent elcs*sztem, hogy egyszerűen nem bírom ki.. Amúgy nem vagyok az a sírós fajta, soha nem szoktam síni, de tényleg nem bírom már.. Szeptemberre majd megpróbálom magamban lerendezni ezeket a dolgokat, de a következő 3 nap mit csináljak, hogy ne fakadjak sírva az óra közepén?2014. jún. 10. 20:04
1/3 anonim válasza:
Figyelj, ha írsz privátot megpróbálhatok segíteni. Én alapvetően érzékeny típus vagyok, így könnyek visszatartásában van tapasztalatom. :)
14/L
3/3 anonim válasza:
Nekem anya leigazolta, amikor hasonló volt. Egyébként ha történik velem valami, akkor én a telefonomat szoktam nyomkodni, vagy olvasok, szóval előadom, hogy k.vára nem zavar, vagy ha a barátaim látják, hogy mindjárt törik a mécses akkor mindig megnevettetnek. Mondjuk nekem nagyon jó az osztályom, úgyhogy az se gáz, ha sírok előttük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!