Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom pedofil, mit tegyek?

A tanárom pedofil, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves,hatodikos lány vagyok. Férfi osztályfőnökünk van,sajnos.. Nagyon perverz,amit sokszor szóvá is tesz..pl: de jó segge van annak a lánynak!

A többi pedig a becézgetései.. : cuncimókus,bébi,baba és stb..

Most voltunk kirándulni,és nagyon sok lépcsőn mentünk fel,és akkor is mondta hogy ő akar hátul menni hagy lássa a ,,terméseket" mármint a fenekünket..

Nyilván a normális fiúk sem nézik ezt jó szemmel,de a bukott romák még nevetgélnek vele,és mondják ők is..

Illetve még anyukámra is rá van kattanva,mindig nekem mondja (NAPI SZINTEN) Hogy milyen csinos,szép nő,és hogy milyen jó a haja..

Ma volt az első olyan,amikor egyedüli lányként utána ordibáltam és elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tudtam már hallgatni hogy a 13 éves lányokra,és még anyámra is bukik..

Bár ez a beszólás sem segített,folytatta.

Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el.. Persze hogy nem,mivel nekik előadja az ártatlant,legjobb tanárt..

Mit tegyek/tegyünk? Valami ötlet?

13/l

2017. jún. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2021. máj. 13. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!