A tanárom pedofil, mit tegyek?
Sziasztok! 13 éves,hatodikos lány vagyok. Férfi osztályfőnökünk van,sajnos.. Nagyon perverz,amit sokszor szóvá is tesz..pl: de jó segge van annak a lánynak!
A többi pedig a becézgetései.. : cuncimókus,bébi,baba és stb..
Most voltunk kirándulni,és nagyon sok lépcsőn mentünk fel,és akkor is mondta hogy ő akar hátul menni hagy lássa a ,,terméseket" mármint a fenekünket..
Nyilván a normális fiúk sem nézik ezt jó szemmel,de a bukott romák még nevetgélnek vele,és mondják ők is..
Illetve még anyukámra is rá van kattanva,mindig nekem mondja (NAPI SZINTEN) Hogy milyen csinos,szép nő,és hogy milyen jó a haja..
Ma volt az első olyan,amikor egyedüli lányként utána ordibáltam és elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tudtam már hallgatni hogy a 13 éves lányokra,és még anyámra is bukik..
Bár ez a beszólás sem segített,folytatta.
Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el.. Persze hogy nem,mivel nekik előadja az ártatlant,legjobb tanárt..
Mit tegyek/tegyünk? Valami ötlet?
13/l
Utolsó!
Gondolom már felnőtt vagy. Neked tetszene ha a 13éves lányodat babynek hívná mindenki előtt egy lassan 60 éves pali?
Tisztelt válaszolók: Egyesek normálisabb is lehetnétek. Oké hogy nem pedofil a Tanár. De azért ez a fajta vélemény nyilvánítás munkahelyét tekintve nem vall egy épp gondolkodásu ember természetére. Oké hogy nincs az iskolai szabályzatba belefoglalva hogy mondhat vagy nem mondhat ilyet. De nem természetes dolog hogy ilyet mondd a diákoknak.
Ne vegyétek sértésnek de ez még riasztja a mit sem sejtő szülőket hogy mit képzel a Tanár magáról hogy ezt a fajta stílust meg engedheti magának. Szégyen gyalázat sajnos!
Én sem tűrnér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!