Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom pedofil, mit tegyek?

A tanárom pedofil, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves,hatodikos lány vagyok. Férfi osztályfőnökünk van,sajnos.. Nagyon perverz,amit sokszor szóvá is tesz..pl: de jó segge van annak a lánynak!

A többi pedig a becézgetései.. : cuncimókus,bébi,baba és stb..

Most voltunk kirándulni,és nagyon sok lépcsőn mentünk fel,és akkor is mondta hogy ő akar hátul menni hagy lássa a ,,terméseket" mármint a fenekünket..

Nyilván a normális fiúk sem nézik ezt jó szemmel,de a bukott romák még nevetgélnek vele,és mondják ők is..

Illetve még anyukámra is rá van kattanva,mindig nekem mondja (NAPI SZINTEN) Hogy milyen csinos,szép nő,és hogy milyen jó a haja..

Ma volt az első olyan,amikor egyedüli lányként utána ordibáltam és elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tudtam már hallgatni hogy a 13 éves lányokra,és még anyámra is bukik..

Bár ez a beszólás sem segített,folytatta.

Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el.. Persze hogy nem,mivel nekik előadja az ártatlant,legjobb tanárt..

Mit tegyek/tegyünk? Valami ötlet?

13/l

2017. jún. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19%
Pedofilia az, amikor egy férfi a serdületlen gyermektestre gerjed. Abban, hogy egy férfi bókokat mond egy serdülő lánynak, semmi perverz nincsen. Komolyan, tisztára beteg lett a mai társadalom. Azért ennyire fóbiásnak sem kellene lenni.
2017. jún. 7. 15:59
 22/41 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Gondolom már felnőtt vagy. Neked tetszene ha a 13éves lányodat babynek hívná mindenki előtt egy lassan 60 éves pali?

2017. jún. 7. 16:01
 23/41 anonim ***** válasza:
22%
Végül is egy 13 éves egy hatvanéveshez képest bébi, nem? Minek hívja? Ténsasszonynak?
2017. jún. 7. 16:05
 24/41 A kérdező kommentje:
Hát mondjunk ne cuncimókusnak,hanem a nevén/becenevén?!😂
2017. jún. 7. 16:10
 25/41 anonim ***** válasza:
87%
"Abban, hogy egy férfi bókokat mond egy serdülő lánynak, semmi perverz nincsen. Komolyan, tisztára beteg lett a mai társadalom. Azért ennyire fóbiásnak sem kellene lenni." B..meg inkább te vagy a beteg. Te jó ég. Ez neked bók? Komolyan eszem megáll, hogy egyes férfitársaim mennyire el vannak tájolva.
2017. jún. 7. 16:10
 26/41 anonim ***** válasza:
81%
68% is jó példája az igazi tuskó magyarosh macsó mentalitásnak.
2017. jún. 7. 16:11
 27/41 anonim ***** válasza:
91%

Tisztelt válaszolók: Egyesek normálisabb is lehetnétek. Oké hogy nem pedofil a Tanár. De azért ez a fajta vélemény​ nyilvánítás munkahelyét tekintve nem vall egy épp gondolkodásu ember természetére. Oké hogy nincs az iskolai szabályzat​ba belefoglalva hogy mondhat vagy nem mondhat ilyet. De nem természetes dolog hogy ilyet mondd a diákoknak.

Ne vegyétek sértésnek de ez még riasztja a mit sem sejtő szülőket hogy mit képzel a Tanár magáról hogy ezt a fajta stílust meg engedheti magának. Szégyen gyalázat sajnos!

Én sem tűrnér

2017. jún. 7. 16:16
 28/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő,hasznos válaszokat!😊
2017. jún. 7. 16:17
 29/41 anonim ***** válasza:
87%
Én sem tűrnék halasztást ez ügyben. Egy Tanár tudjon viselkedni. Meg engedhető számukra is a lazítás de nem hinném hogy e fajta stílus jellemzi a normális természetű értékkel rendelkező megbízható őszinte embert.
2017. jún. 7. 16:19
 30/41 anonim ***** válasza:
74%
13 eves lany letedre egesz ertelmesnek tunsz es jol latod a helyzetet ez egy beteg ember, mindenkepp tenni kell vmit, ha mast nem fogjanak ossze az apukak es beszelgesenek el ezzel az allatal.
2017. jún. 7. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!