Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom pedofil, mit tegyek?

A tanárom pedofil, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves,hatodikos lány vagyok. Férfi osztályfőnökünk van,sajnos.. Nagyon perverz,amit sokszor szóvá is tesz..pl: de jó segge van annak a lánynak!

A többi pedig a becézgetései.. : cuncimókus,bébi,baba és stb..

Most voltunk kirándulni,és nagyon sok lépcsőn mentünk fel,és akkor is mondta hogy ő akar hátul menni hagy lássa a ,,terméseket" mármint a fenekünket..

Nyilván a normális fiúk sem nézik ezt jó szemmel,de a bukott romák még nevetgélnek vele,és mondják ők is..

Illetve még anyukámra is rá van kattanva,mindig nekem mondja (NAPI SZINTEN) Hogy milyen csinos,szép nő,és hogy milyen jó a haja..

Ma volt az első olyan,amikor egyedüli lányként utána ordibáltam és elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tudtam már hallgatni hogy a 13 éves lányokra,és még anyámra is bukik..

Bár ez a beszólás sem segített,folytatta.

Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el.. Persze hogy nem,mivel nekik előadja az ártatlant,legjobb tanárt..

Mit tegyek/tegyünk? Valami ötlet?

13/l

2017. jún. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm!😊

Ha folytatódik,ez lesz!🤔

2017. jún. 7. 16:25
 32/41 anonim ***** válasza:
29%

Tisztelt kérdező: Szívesen válaszolok bármikor bármilyen jellegű problémáról is legyen szó ha tudok segíteni.

Elsősorban szólsz a szüleidnek vagy az osztályfőnöknek utoljára az igazgatónak és nem árt hogy figyelemfelkelteskent emiltsd meg a Tanárodnak hogy még ez egyszer elnézed neki ezt a magaviseletet amit nem tudd normális keretek között ne tartani és hogy legközelebb gondolja meg hogy mit szeretne ki ejteni a száján. Mert meg szégyeniti a többieket is a tanár kollégákat ezzel a fennkölt viselkedésel.

2017. jún. 7. 16:29
 33/41 anonim ***** válasza:
91%

"emiltsd meg a Tanárodnak hogy még ez egyszer elnézed neki ezt a magaviseletet amit nem tudd normális keretek között ne tartani és hogy legközelebb gondolja meg hogy mit szeretne ki ejteni a száján. Mert meg szégyeniti a többieket is a tanár kollégákat ezzel a fennkölt viselkedésel."

Kedves kérdező: ha ezt tennéd, a tanárod először körberöhögne, hogy mégis hogy mer egy hatodikos kioktatni egy tanárt, esetleg elmesélné igazából mit is jelent a "fennkölt" szó: elárulom, nem azt amit a tanárod csinál, azt ugyanis a megjegyzései miatt simán lehet szexuális zaklatásnak hívni.

Bizonyíték nélkül ne kezdjetek vádaskodni, ugyanis akkor jó eséllyel semmi sem fog történni, nem biztos hogy a felnőttek hajlandóak lesznek segíteni. Szóval vegyétek fel amit csinál, amiket mond és kérjek segítséget a szüleitektől. Remélem sikerül eltávolítatni onnan azt a disznót. Az ilyen nem csak hogy gyerekek, de felnőtt nők közelébe sem való.

2017. jún. 7. 16:49
 34/41 anonim válasza:
14%
Teljesen egyértelmű, hogy mi a teendő ilyenkor. Te mégsem tettél még, ha jól olvasom semmit. Akkor minek kürtölöd világgá? Központba akarsz kerülni, hogy te szegény ártatlan szűz? :D Állj ki magadért. Nem hiszem el, hogy te nem látod nyilvánvalónak, hogy kikhez kell fordulni, és milyen sorrendben, és hogy a környezetedben senki sem tud ebben segíteni, ha neked mégsem megy. De azért szívesen megnéznélek 5-6 év múlva, milyen ártatlanka életet élsz így a 21. század tájékán, de akár most 13 évesen is. :D
2017. jún. 12. 13:25
 35/41 anonim ***** válasza:
15%

Attól, hogy viccelődik, nem jelenti azt, hogy bukik rátok. Az, hogy azt mondja, csinos és szép, nem jelenti azt, hogy tetszik is neki, csak szimplán szépnek látja. Ha tudnád, hogy én mennyi nőt tartok szépnek,azt hinnéd, hogy leszbikus vagyok :)

Ő csak viccnek szánja ezeket, Te meg a 13 éves gyerek fejeddel túl nagynak érzed magad és túlreagálod.

De az is lehet, hogy meleg, és valamiért nem akarja, hogy bárki megtudja. Ez eszedbe sem jutott? Vannak nálatok fiúk is, biztos kellemetlen lenne neki - ezt abból következtettem, hogy egy férfi ha rá van kattanva egy nőre nem fogja azt mondani, hogy milyen jó a haja... vagyis... Most a haverjainak lehet, hogy felsorolná kb 20. erénynek a haját, de biztos nem azt fogja mondani a 13 éves lányának, hogy anyukádnak olyan jó a haja - ezt a nők szokták inkább.

De az is lehet, hogy a fiúkkal akar jóban lenni így - akkor meg elég ovis és paraszt :D

De lehet, hogy semmi ilyesmiről szó sincs, nekem is volt olyan tanárom (jogsi), aki az összes létező nővel így beszélt - és pont ő tartozik azon kevesek közé, aki nem csalja a feleségét valamelyik diákjával. Szóval a külsőség ám nem minden, és attól, hogy vulgáris még nem pedofil, és nagyon óvatosan dobálózzál ezzel a kifejezéssel, mert lehet, hogy szegény ember tök ártatlan, és nagyon rosszul esne neki, ha valakitől megtudná, hogy a diákjai ezt mondják rá.

2017. júl. 21. 18:04
 36/41 anonim válasza:
Ha van a telefonodon hangrögzítő akkor használd és vedd fel amit mond (persze úgy hpgy ő ne lássa hogy felveszed), azzal állíts be az igazgatóhoz, azt már el fogja hinni.
2017. júl. 22. 20:56
 37/41 anonim ***** válasza:
83%

"Ő csak viccnek szánja ezeket, Te meg a 13 éves gyerek fejeddel túl nagynak érzed magad és túlreagálod. "

Ja, mert az egyértelműen szexuális célozgatásokat viccnek szánja. Pont az ilyen megjegyzésekkel szokták befogni az áldozatok száját, hogy elbagatellizálják a nagyon is komoly dolgot.

Kedves kérdező! Mi van azóta? Remélem nem esett bajod, és jól vagy.

2017. júl. 23. 05:50
 38/41 anonim ***** válasza:
51%
Egy pedofil nem fog szexuális megjegyzéseket tenni. Ez nem elbagatellizálás, de a 13 évesek tényleg túl komolynak gondolják magukat.
2017. júl. 25. 10:42
 39/41 anonim ***** válasza:
60%
Nem is mondtam hogy pedofil. de egy tanár nem mondjon olyat kislányoknak hogy jó a seggük, és marhára ne cuncimókusozza őket. Ez zaklatás. Visszaél vele hogy hatalmi helyzetben van a gyerekekkel szemben. És ne lesse a feneküket.
2017. júl. 25. 15:58
 40/41 anonim ***** válasza:
82%

"Egy pedofil nem fog szexuális megjegyzéseket tenni."

De igen,simán tehet. Tapasztaltam.

2017. júl. 25. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!