Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom pedofil, mit tegyek?

A tanárom pedofil, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves,hatodikos lány vagyok. Férfi osztályfőnökünk van,sajnos.. Nagyon perverz,amit sokszor szóvá is tesz..pl: de jó segge van annak a lánynak!

A többi pedig a becézgetései.. : cuncimókus,bébi,baba és stb..

Most voltunk kirándulni,és nagyon sok lépcsőn mentünk fel,és akkor is mondta hogy ő akar hátul menni hagy lássa a ,,terméseket" mármint a fenekünket..

Nyilván a normális fiúk sem nézik ezt jó szemmel,de a bukott romák még nevetgélnek vele,és mondják ők is..

Illetve még anyukámra is rá van kattanva,mindig nekem mondja (NAPI SZINTEN) Hogy milyen csinos,szép nő,és hogy milyen jó a haja..

Ma volt az első olyan,amikor egyedüli lányként utána ordibáltam és elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tudtam már hallgatni hogy a 13 éves lányokra,és még anyámra is bukik..

Bár ez a beszólás sem segített,folytatta.

Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el.. Persze hogy nem,mivel nekik előadja az ártatlant,legjobb tanárt..

Mit tegyek/tegyünk? Valami ötlet?

13/l

2017. jún. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
12%
Vannak ilyen hülye tanárok. :) De szerintem csak jó fej akar lenni. :)
2017. jún. 7. 15:42
 2/41 A kérdező kommentje:
Hát engem senki ne hívjon baby-nek se cuncimókusnak 13 évesen..
2017. jún. 7. 15:43
 3/41 anonim ***** válasza:
91%
Először is olvass utána mi az a pedofil. Aztán hang vagy videofelvétel mobillal és szülő+igazgató értesítése!
2017. jún. 7. 15:43
 4/41 anonim ***** válasza:
49%
ki kell hereltetni, erzestelenito nelkul.
2017. jún. 7. 15:44
 5/41 A kérdező kommentje:
Bocsi,de akkor ezt milyen szóval tudnád jellemezni?
2017. jún. 7. 15:44
 6/41 A kérdező kommentje:
4es! Hát lehet azt kellene!😆😆
2017. jún. 7. 15:46
 7/41 A kérdező kommentje:
Azt tartogassa másnak,te meg a nagy pofád!😡
2017. jún. 7. 15:47
 8/41 anonim ***** válasza:
89%
Beszélj a szüleiddel majd az iskola igazgatójával.
2017. jún. 7. 15:47
 9/41 anonim ***** válasza:
93%
Nem pedofil, főleg meg hogy anyukád tetszik neki. Inkább egy bunkó, nyers , tuskó , faragatlan ember.
2017. jún. 7. 15:48
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el."

Ha? Szóval még nem tetted meg?

Pedig ez az első, alap dolog amit megteszel ha zaklatnak a suliban, hogy szólsz a szüleidnek. Elmeséled szépen érthetően, tisztán a szüleidnek mit csinál az a csávó, hogy ne úgy tűnj mint egy marha aki kitalált dolgokat hablatyol, hanem mint egy értelmes kislány aki valós dolgokat mond, és akkor hinniük kell neked, és lépni fognak.

2017. jún. 7. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!