Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom pedofil, mit tegyek?

A tanárom pedofil, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves,hatodikos lány vagyok. Férfi osztályfőnökünk van,sajnos.. Nagyon perverz,amit sokszor szóvá is tesz..pl: de jó segge van annak a lánynak!

A többi pedig a becézgetései.. : cuncimókus,bébi,baba és stb..

Most voltunk kirándulni,és nagyon sok lépcsőn mentünk fel,és akkor is mondta hogy ő akar hátul menni hagy lássa a ,,terméseket" mármint a fenekünket..

Nyilván a normális fiúk sem nézik ezt jó szemmel,de a bukott romák még nevetgélnek vele,és mondják ők is..

Illetve még anyukámra is rá van kattanva,mindig nekem mondja (NAPI SZINTEN) Hogy milyen csinos,szép nő,és hogy milyen jó a haja..

Ma volt az első olyan,amikor egyedüli lányként utána ordibáltam és elküldtem melegebb éghajlatra. Nem tudtam már hallgatni hogy a 13 éves lányokra,és még anyámra is bukik..

Bár ez a beszólás sem segített,folytatta.

Ha szólnánk a szülőknek,vagy az igazgatónak,úgy sem hinnék el.. Persze hogy nem,mivel nekik előadja az ártatlant,legjobb tanárt..

Mit tegyek/tegyünk? Valami ötlet?

13/l

2017. jún. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Jogos. De én nem tudtam rá jobb szót,ezt legalább többet megnézik,és segítenek kicsit.
2017. jún. 7. 15:50
 12/41 anonim ***** válasza:
79%
telefonnal felvenni, és igazgatóhoz menni
2017. jún. 7. 15:51
 13/41 anonim ***** válasza:
17%
És akkor most tedd a szívedre és mondd azt, hogy az osztályodban egy lány sem öltözködik úgy, mint egy útszéli lotyó... bocsika, de ez az igazság, pedofil meg akkor lenne, ha mondjuk elsősökre mozdulna rá, inkább csak egy kissé visszamaradott ember, aki nem képes a saját korosztályán belül megtalálni a párját.. az meg, hogy 1-2 megjegyzést tesz, hát istenem..van ez így, ha ez nektek probléma, akkor menjetek fel az igazgatóhoz..nem is értem miért kérdés ez.
2017. jún. 7. 15:51
 14/41 A kérdező kommentje:

10es!

Majd összeszedem a lányokat,akikkel így viselkedik,és rábeszélem őket hogy tényleg cselekedjünk!

2017. jún. 7. 15:52
 15/41 anonim ***** válasza:
3%
Kamu...
2017. jún. 7. 15:52
 16/41 anonim ***** válasza:
37%

Pedofil az, aki a nemileg éretlen gyerekek iránt érez vonzódást.

A 13 éves lányoknak már általában eléggé kialakulnak a nemi jellegzetességei, szóval még akkor sem lenne pedofil a tanár, ha ti tetszenétek neki.

De egy pedofilnak a felnött nök egyáltalán nem vonzóak, azaz ha neki tetszik anyád is, akkor kizárt.

2017. jún. 7. 15:53
 17/41 A kérdező kommentje:

13as!

Ez egy falusi iskola,itt nem divat a kiöltözés. 1 roma lány van az osztályunkban,de őt még csak rövidujjúban sem láttam.😆

2017. jún. 7. 15:54
 18/41 A kérdező kommentje:
15ös! Nem,sajnos vagy nem sajnos,de nem az.
2017. jún. 7. 15:55
 19/41 A kérdező kommentje:

16os!

Tudom,fentebb írtam hogy tényleg más szót kellett volna rá írnom,bocsi.

2017. jún. 7. 15:56
 20/41 anonim válasza:
15%
fuss
2017. jún. 7. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!