A szarból miért adnak sokat, a jóból miért adnak keveset?
Természetesen nem én választottam, anyám választotta, aki azt mondta hogy csak hidegburkoló leszek, aztán a suliban jött a meglepetés, hogy igazából kőműves.
Olyan távol áll tőlem ez a szakma, hogy még csak nemis gondoltam rá, hogy kőműves legyek, mert annyira nem érdekelt, hogy nem is foglalkoztam egyáltalán azzal, hogy ez a szakma létezik.
A kérdésedből azt szűrtem le, hogy amennyire intelligens a kérdés, olyan vagy te is. Nem tanultál, hogy választhass olyan iskolát, amit Te szeretnél. Neked magával az iskolával, a tanulással van bajod, mert nem bírod ki azt a 6 órát, mert milyen rengeteg idő is az, miközben lehetne azt az időt lébecolásra is fordítani. Na meg a szünidő hossza:D
Iratkozz ki, legyél életművész!
Az meg sem fordult a fejedben, hogy ellent mondj anyádnak, ha ő választ neked szakmát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!