Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szarból miért adnak sokat,...

A szarból miért adnak sokat, a jóból miért adnak keveset?

Figyelt kérdés
Majdnem minden nap az iskolában kell rohadni 6 órákat, szünetből meg adnak 2 napot, ami úgy el repül, hogy még el sem kezdődött, de már vége is van. Ráadásul a sok köcsög között kell lenni, akik nem bírják ki, hogy ne csesztessenek, legalább akkor ne vennének észre. Aztán nyári szünet is csak pár hónap, az a pár hónap se annyi, amennyi lenne, mert van 1 teljes hónap nyári gyakorlat, nehogy már élvezni tudjam egy kicsit, hogy nincs suli...
2017. máj. 23. 07:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amúgy neked pont nemis írtam semmit...
2017. máj. 23. 22:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért olyan szakmát tanulsz, amit ennyire nem tudsz elviselni! Gondolom, te választottad!
2017. máj. 23. 22:39
 13/20 A kérdező kommentje:

Természetesen nem én választottam, anyám választotta, aki azt mondta hogy csak hidegburkoló leszek, aztán a suliban jött a meglepetés, hogy igazából kőműves.

Olyan távol áll tőlem ez a szakma, hogy még csak nemis gondoltam rá, hogy kőműves legyek, mert annyira nem érdekelt, hogy nem is foglalkoztam egyáltalán azzal, hogy ez a szakma létezik.

2017. máj. 24. 06:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Az anyucid mossa a pelusodat is?
2017. máj. 24. 07:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki, az hogy pelusod van, nem jelenti, hogy nekem is van.
2017. máj. 24. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem árt, ha hozzászoksz, kisbarátom, lesz ez még rosszabb is. Persze vergődhetsz, csak értelme nincs sok.
2017. máj. 25. 09:39
 17/20 pptomi ***** válasza:
60%

A kérdésedből azt szűrtem le, hogy amennyire intelligens a kérdés, olyan vagy te is. Nem tanultál, hogy választhass olyan iskolát, amit Te szeretnél. Neked magával az iskolával, a tanulással van bajod, mert nem bírod ki azt a 6 órát, mert milyen rengeteg idő is az, miközben lehetne azt az időt lébecolásra is fordítani. Na meg a szünidő hossza:D

Iratkozz ki, legyél életművész!

Az meg sem fordult a fejedben, hogy ellent mondj anyádnak, ha ő választ neked szakmát?

2017. máj. 25. 14:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Szerinted nem próbáltam? Az osztályfőnök is mellette állt.
2017. máj. 25. 20:09
 19/20 pptomi ***** válasza:
Te egy troll vagy.
2017. máj. 25. 21:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem.
2017. máj. 29. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!