Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szarból miért adnak sokat,...

A szarból miért adnak sokat, a jóból miért adnak keveset?

Figyelt kérdés
Majdnem minden nap az iskolában kell rohadni 6 órákat, szünetből meg adnak 2 napot, ami úgy el repül, hogy még el sem kezdődött, de már vége is van. Ráadásul a sok köcsög között kell lenni, akik nem bírják ki, hogy ne csesztessenek, legalább akkor ne vennének észre. Aztán nyári szünet is csak pár hónap, az a pár hónap se annyi, amennyi lenne, mert van 1 teljes hónap nyári gyakorlat, nehogy már élvezni tudjam egy kicsit, hogy nincs suli...
2017. máj. 23. 07:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én dettó így érzek,de azért hidd el hogy valahol még rosszabb mint nekünk.
2017. máj. 23. 07:48
 2/20 anonim ***** válasza:
39%

A nyári szünet nagyon hosszú nálunk. Pl Németországban nincsen ilyen... örülj, amíg van!

A gyakorlat pedig a te döntésed, a te akaratod olyan vonalon tanulnod, amihez nyári gyakorlatot kell végezni. Ha nem tetszik, akkor később sem fog tetszeni, válts!

A többivel nem tudsz mit kezdeni, fogadd le, hogy ilyen, esetleg keress fel sulipszichológust, akivel rendbe tudod tenni a gondolataidat.

2017. máj. 23. 08:31
 3/20 anonim ***** válasza:
41%

Nőj fel, kisgyerek!

Tenyérbe mászó stílusodtól a talpam is ökölbe szorul. A határtalan önzésed miatt csesztetnek a többiek is. Örülj neki, hogy van pár nyári hónapod, becsüld meg!

Vajon TE mit tettél eddig a családodért, az osztálytársaidért, másokért?

2017. máj. 23. 08:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozni mész,akkor nem lesz nyári szünet sem.Ott senyvedhetsz 8-12 órában. Nyáron 40 fokban is.
2017. máj. 23. 08:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Csak 6 óra??? Örülnék ha újból tanulhatnák!

Majd mikor felnőtt leszel és elmész dolgozni akkor is nyavalyogni fogsz?

Sokan sokszor hétvégén is dolgoznak, nincs nyári szünet, jó ha pár nap szabadságot ki tudsz majd venni magadnak a nyáron.

Arról nem is beszélve hogy a 8-10-12 órás munkaidőt hogyan fogod bírni? Több műszakos munkarendet hogyan?

2017. máj. 23. 11:05
 6/20 anonim ***** válasza:
Én sem szerettem iskolába járni, de azért ennyire beképzelt, elkényeztetett stílusban sosem beszéltem. Ha beállsz dolgozni, ott még kevesebb szabadod lesz. Ott is csak heti 2 nap szüneted van. Nyári szabadságod meg 2-3 hét nem pedig 2 hónap. Ott aztán nem lesz őszi, tavaszi, téli meg nem tudom én még milyen szünet. Ne nyafogj már ennyit.
2017. máj. 23. 14:26
 7/20 A kérdező kommentje:

#3:

Gondoltam hogy ilyen valaszok is fognak érkezni. Nem kioktatast kértem, olvasd csak vissza a kérdést, miről is szólt?

Nem tetszik, ez van. És képzeld, én az a fajta vagyok, aki ad, ha kérnek tőle. Ma pl az egyik gyereknek adtam oda a fizika füzetemet, mert bukásra állt, és dolgozatot kellett írnia. Nem egyszer csesztetett úgy, hogy sokáig sírtam otthon miatta, mégis segítettem neki, én fel tudom mutatni ezt(ugyanis azt kérdezted mit tettem masokért). Na te mit tudsz felhozni mentségül, hogy ilyen stílusban válaszoltál?

2017. máj. 23. 19:52
 8/20 A kérdező kommentje:

#6:

Miféle beképzel és elkényeztetett stílus? Én szívesen megnézném, hogy te mit tennél, ha egy olyan szakmát kellene tanulnod, amit a hátad közepére sem kívánsz, és akkor még az osztálytársaid is csesztetnek elég keményen (olyanokról van szó, akik még a barátnőjükkel is rosszabbul bánnak, mint más a kutyájával). Szerintem kicsit másképp látnád a dolgokat.

2017. máj. 23. 19:55
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem írtam olyat amivel te vádolsz! :)

Képzeld két olyan sulit is végeztem amit rühelltem. Mind a két helyen szemetek voltak a tanárok és a diákok is. Kész pokol volt nekem, de nem nyavalyogtam.

2017. máj. 23. 21:42
 10/20 A kérdező kommentje:
És?
2017. máj. 23. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!