Miért csak ilyen keveset beszélünk facebook chaten?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel hetente egyszer beszélünk és általában annyit ki hogy van? Én néha leírok dolgokat amik történtek velem de ő azt mondja, hogy személyesen jobb megbeszélni.
Igen ám de ő Pesten van én meg Borsodban. Sajnos ritkán találkozunk így nekem jobb ha leírom neki a dolgokat.
Lehet kifogásként mondja, hogy jobb személyesen mert nincs kedve velem beszélni?
25/L
2017. máj. 14. 20:34
1/3 anonim válasza:
Őszintén szólva, igen, megeshet.
2/3 anonim válasza:
Vagy tényleg jobb személyesen. Én szeretem látni a másik fél arcát, mimkáit beszélgetés közben ezért nem szívesen beszélek chaten.
Viszont ezt egyszerűbb lenne kideríteni, ha Őt kérdeznéd meg. :)
3/3 anonim válasza:
Nekünk se megoldható a találkozó.Jelenleg 1400 km van köztünk :D,de majdnem minden nap beszélünk.Ha igazán a barátod akkor meghallgat nem pedig leráz ilyenekkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!