Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az h ennyire keveset beszélünk? ( meleg kérdés )
Ez nem kevés. Szerintem.
Nem kell mindig locsogni. Amit kell megbeszélitek, érdeklődtök a másik iránt, meghallgatjátok egymás lelki hogylétét és kész.
Mi sem szoktunk fb-on beszélgetni a párommal. Élőben jobb, ott adja a helyzet is a témát, vagy az emléket, amit ki lehet tárgyalni. Már a telefon is unalmas. Főleg, mert monoton a munkánk és 1 mondatba belefér minden.
A beszélgetések azért is lehetnek kevesebbek, mert már több mindent tudtok a másikról, ezért azok a témák is kiestek.
hetero vagyok, de kérdezd meg tőle, hogy miért nem szoktatok. ha elfoglalt, vagy csak nem szeret, ott van még a telefonálás, a viber, ahol lehet beszélni "élőbe" is. vagy a skype, ahol van webcam :D
mennyi ideje vagytok együtt?
Mázlista vagy, hogy valaki iránt érzel vonzalmat, és el is tudod fogadni a másságod ilyen egyszerűen, ehhez sok lélekjelenlét kell :/
Egyébként valószinűleg a személyesség hiánya az oka. Élőben sokkal személyesebb, amikor az ember tényleg közel érzi magát a másikhoz. Semmi bajom a facebookal, néha nagyon hasznos tud lenni, de ott fizikailag nem vagy a másikhoz közel. Vagy a barátod nem szereti a facebookot, vagy egyszerűen csak nem szokott felmenni.
És, mi lenne akkor, ha nem úgy beszélgetnél vele, hogy,mittudomén, szia, szerelmem, hanem, mintha a haverod lenne:D
És akkor, ha csak néha, de skype-olhatnátok:)
Van még néhány ötletem, ha írsz egy privit, azokat is leírom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!