Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan viseljem el őt?

Hogyan viseljem el őt?

Figyelt kérdés

A suliban van egy gyerek. Állandóan másokkal foglalkozik, nincs saját élete.

2-es tanuló körül van és sajna nem bukott meg egyszerse és nem csapjak ki. Mar csak néhány hónap meg, de én nem bírom már mellete.

Néha tök normális de néha meghulyul és azt gondolja hogy ő bármit megtehet. Engem is állandóan szivat.. Alapvetoen ha valaki engem beszivat legtöbbször egy jót nevetek rajta én is. De ez sok amit ő csinál. Az öltözőben mások tornazsakjat vágja a falhoz, elgancsol másokat. Tudom h semmi sem lesz belőle mert szégyen a gyerek de olyan idegesítő mar. Szerencsére nem egy helyre jelentkeztunk(mondjuk gimnáziumba fel se vennék)

2017. ápr. 26. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi jogon csapkodja mások cuccait a falhoz? Neki is van cucca, csapkodja azt a falhoz.
2017. ápr. 26. 18:18
 2/7 anonim válasza:

Az osztályomba is járnak ilyen tanulok. Tudom milyen érzés, ők mindenkit ki beszélnek, kiröhögnek. Az a baj, hogy anyuka/apuka erről semmit nem tud, és tömik a kis drága gyereküket pénzel meg önbizalommal.

A kérdésedre a válasz: egyik fülében be, a másik ki. Ereszd el, ne foglalkozz vele, mert nem érdemli meg. Vagy esetleg próbálj beszélgetni vele, hogy miért is olyan amilyen, vagy miért csinál rosszakat.

Szerintem gimi előtt már be nő az ember fejelágya, és felfogja hogy mit mondasz neki. Ha nem, akkor bizony nem érett.

Kitartást! :)

2017. ápr. 26. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Kitartás! Ha ennyit kibírtál mellette, ez a "kicsi" már meg se kottyan! egyébként valaki azt mondta, hogy minden addig zavar, amíg figyelmet adsz, figyelmet szentelsz neki. Pl amúgy, hogyha hideg van odakint, és a másik ember észre sem vette, mert nem arra figyelt, de te megjegyzed, hogy milyen hideg van, akkor észreveszi, rádöbben, hogy "Jéé, tényleg!" és akkor el kezd rá figyelni, és akkor már ő is érezni fogja, és arra fog koncentrálni, hogy tényleg milyen hideg van; egyébként nekem bevált. Hogyha itthon a családomra nem figyelek, akkor nem bántanak. Csak az a baj, hogy egy idő után mindig el kezdek újra figyelni rájuk, így újra el kezdték a piszkálódásukat. Amúgy meg valaki azt szokta mondani, hogy Isten gyermekei vagyunk, és amit idelent, a Földön megélünk, az csak egy játék, egy színdarab, amit mi közösen mindannyian együtt raktunk össze, asszerint, hogy mit akartunk megtapasztalni, megélni. Szóval ő egy testvér, ő ilyen, nem tudod megváltoztatni, és még valaki azt is szokta mondani, hogy nem véletlenül van benne a magyar szókincsben az a kifejezés, hogy "ez van!".
2017. ápr. 26. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
*Ja amúgy az elejét lelkesítésnek szánom amúgy ,
2017. ápr. 26. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbálok nem figyelni rá csak annyira fel tud idegesíteni.. Négy éve nézek el neki mindent!
2017. ápr. 26. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Negatív irányba vezeti le az energiáját.Kevés amúgy az ennyire nyitott ember mint amennyire ő lehet....Keresd a társaságát,menj el vele focizni.De ha kell és kicsit tényleg durva akkor állj elé két centiről két centire és közöld vele a nem tetszésedet:)
2017. ápr. 27. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nyitott. A problémáit és a feszültségét máson vezeti le, más embereken, és más emberek cuccain. Ha nyitott lenne, akkor képes lenne beszélni a problémáiról, ehelyett elfojtja magában azokat, és máson vezeti le az indulatait. Ez se nem nyitott, se nem őszinte cselekedet.
2017. ápr. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!