Hogyan viseljem el őt?
A suliban van egy gyerek. Állandóan másokkal foglalkozik, nincs saját élete.
2-es tanuló körül van és sajna nem bukott meg egyszerse és nem csapjak ki. Mar csak néhány hónap meg, de én nem bírom már mellete.
Néha tök normális de néha meghulyul és azt gondolja hogy ő bármit megtehet. Engem is állandóan szivat.. Alapvetoen ha valaki engem beszivat legtöbbször egy jót nevetek rajta én is. De ez sok amit ő csinál. Az öltözőben mások tornazsakjat vágja a falhoz, elgancsol másokat. Tudom h semmi sem lesz belőle mert szégyen a gyerek de olyan idegesítő mar. Szerencsére nem egy helyre jelentkeztunk(mondjuk gimnáziumba fel se vennék)
Az osztályomba is járnak ilyen tanulok. Tudom milyen érzés, ők mindenkit ki beszélnek, kiröhögnek. Az a baj, hogy anyuka/apuka erről semmit nem tud, és tömik a kis drága gyereküket pénzel meg önbizalommal.
A kérdésedre a válasz: egyik fülében be, a másik ki. Ereszd el, ne foglalkozz vele, mert nem érdemli meg. Vagy esetleg próbálj beszélgetni vele, hogy miért is olyan amilyen, vagy miért csinál rosszakat.
Szerintem gimi előtt már be nő az ember fejelágya, és felfogja hogy mit mondasz neki. Ha nem, akkor bizony nem érett.
Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!