Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan viseljem el a padtársamat?

Hogyan viseljem el a padtársamat?

Figyelt kérdés

Novemberben 2 napot itthon maradtam(ortopédia+elsősegélyvizsga miatt) a suliból,és a régi padtársam 2 hónap után elült mellőlem,mivel nem köthet szoros barátságokat más nézeteket vallókkal(a lány Jehova tanúi közé tartozik,akik azt hittem,hogy legalább elfogadóak,de nem..).Nem is ez a lényeg..de odajött mellém csak úgy,minden szó nélkül egy lány(aki SNI-s is,de ezért NEM ítélem el,meg erről nem ő tehet).Szóval ez a lány napi szinten löködi a padot,meg mondtam már neki,hogy legyen oly kedves,és üljön el mellőlem,de nem ül el,merthogy mi jogon küldöm én el..-és mi jogon ült mellém?- ,na mindegy is.Ezen már túlléptem.Csak nem tudom,hogy hogyan bírjam ki év végéig,amit csinál.

Löködi a padot,úgy ír(tiszta gyorsan,mint valami robot),és alapjába is idegesítő,néha büdös is a lány egyébként,meg az egész lénye idegesítő.Ő mosolyogva vitatkozik mindenkivel,az osztályban mindenki utálja,meg is van rá az okunk,de nem mutatjuk ki neki.A tanárokat is idegesíti,mert ha van egy kérdése,azt 20-szor felteszi egymás után.A könyvtároshoz napi szinten bejárkált,és kérdezgette,hogy visszavitt-e egy könyvet..ezt úgy 3 napig folyamatosan,egy huzamban csinálta.Szakközepesek vagyunk,utolsó év(remélem!),és ezért nem is érzem jól magam,hogy így ér véget egy évem.. nagyon rossz érzés.A tanulásban is hátráltat.

Egyszerűen saját magamat idegesítem azzal,hogy figyelek rá.Nem lehet megkérni arra sem,hogy matek dolgozatok idején üljön már el,vagy valami..én nem akarok elülni semmiképp,jó nekem az ott.Más dolgozatoknál is nagyon zavar,idegesít.Nem bírom!!Próbáltam elviselni,én tényleg megpróbáltam,de nem megy.

Nem bírok vele úgy meglenni normálisan,hogy 5 méter távolságot minimum ne tartana..azok a 45 percek,mintha kínzások lennének.

2014. febr. 11. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudsz te elülni mellőle?

Mi az az SNI?

2014. febr. 11. 23:59
 2/6 A kérdező kommentje:
En konkretan nem...:S
2014. febr. 12. 00:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Az SNI az sajatos nevelesi igenyu
2014. febr. 12. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajátos nevelési igénye magyarán gyökér? :D Vagy cigány? Velem is volt ilyen nem bírtam figyelni miatta még amikor végre akartam akkor sem. Egyszer meguntam és elültem egy másik padba pont volt szabad hely. Vagy legyél vele akaratos és ordítsd le a fejét hátha megijed vagy magába száll. Esetleg beszélhetnél a tanárral, hogy ültessen el valahol csak akad egy szabad hely.
2014. febr. 12. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj az osztályfőnököddel, hogy képtelenség mellette figyelni az órákon és szintén képtelenség dolgozatokat írni. A viselkedésével eltereli a figyelmedet a tanulásról, és félsz, hogy rontani fogsz.

Ha az osztályfőnök nem intézkedik, akkor pedig keresd fel az igazgatót és neki is mondd el.

Vagy harmadik lehetőségként te ülj el mellőle.

2014. febr. 12. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarok elülni semmiképp,jó nekem az ott."

Pedig nem lesz más választásod. Ilyenkor neked kell elülni

2014. febr. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!