Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy viseljem el osztálytársai...

Hogy viseljem el osztálytársaimat?

Figyelt kérdés
idáig is szenvedés volt elviselni őket, mert buták és nagyon gyerekesek és rosszabbak mint tavaly. pedig azt hittem már most ebben az évben értelmesebbek lesznek. suliban még 2 gyerek van rajtam kívül akivel eltudok lenni, ők is egyet értenek velem, a többitől meg kitudnék szaladni legszívesebben a teremből olyan sületlenségeket beszélnek, és olyan idegesítőek. Néha engem is piszkálnak, ami megint rossz, mert beteg vagyok (pszichológialilag), és így csak rontanak amiben benne vagyok.
2013. dec. 10. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudnék én is mesélni.Tudom miről beszélsz.
2013. dec. 10. 17:01
 2/5 A kérdező kommentje:
írhatsz privátban, meghallgatlak.
2013. dec. 10. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. dec. 10. 23:10
 4/5 anonim válasza:

Életkorra való tekintettel több dolgot ajánl(hat)ok.

Amennyiben 7-8.-os vagy, megnyugtathatlak, többségükben kijózanodnak 15 éves korukra az emberek, de igen, évekről beszélek. Ha nem bírod őket, hallgass esetleg zenét vagy játssz a telefonodon (ha nem "ciki", nálunk az volt...). Vagy menj és járd a folyosókat szünetben. Idegesség-levezetésnek is jó, de csak akkor, ha nem fog érdekelni, hogy bolondnak néznek.

2013. dec. 11. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:
10.-es vagyok
2013. dec. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!