Két hét múlva munkanélküli leszek. Hogyan viseljem majd el?
Figyelt kérdés
Én nagyon félek tőle, biztos hogy depressziós leszek :S Előtte majdnem két évig nem találtam állást és most mennem kell erről a helyről :S
Most hogyan tovább? Ilyenkor is felvételiztetnek a cégek? Közeleg a karácsony, nem tudom hogyan vannak a munkaerő felvétellel :S
2013. nov. 15. 15:42
1/5 anonim válasza:
ha lesz hó lehet menni havat lapátolni de a közmunka is nagy lehetőség és még a fizetés is megfelelő de aztán a közmunka fizetést ne A8 audira költsd
2/5 anonim válasza:
nem dől össze a világ,mondjuk hamarabb is kereshettél volna másik munkahelyet,ahelyett,hogy itt sajnáltasd magad.
3/5 anonim válasza:
Keresed majd ezerrel a munkát. Attól függ, milyet szeretnél. Megelégszel-e esetleg fizikai munkával, vagy valami jobbat szeretnél. Ha megelégszel fizikaival, akkor lehet gyárakba is felvételizni, esetleg ahogy előttem írták a közmunkával megpróbálkozni.
4/5 anonim válasza:
Ó ne aggódj, tűrni kell. Vagyunk egy páran tartós munkanélküliek...
5/5 anonim válasza:
Én meg 2 hete vagyok az :) próbálkozni kell előbb utobb csak összejön valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!