Pályakezdő fiatalok, titeket is cikiznek a szülők a munkakereséssel?
Pénzgy számvitel diploma 23/L
Eddig még engem sem piszkáltak vele, mert tudják mi a helyzet, ők is munkanélküliek voltak az év elején, de aztán végül sikerült elhelyezkedniük.
Ez van... várunk, nem tudunk mást csinálni
Attól függ,hogy jogosan cikiznek vagy sem. :D
18 évesen,idén érettségiztem, gyári munkába felvettek állandó munkára. Magamtól indultam el... még nem tudom, hogy sikerül e a fősuli és hogyan tovább.
Ismerek olyan 24 évest aki nem is keresi a munkát és az anyjáék nyakán él...na őt jogosan csesztetik... :)
Egyébként sose fogom megérteni a szülőket... akik nem értik meg a nehéz helyzetet. Mondjuk nálunk édesanyámnak nincs munkahelye... Nehéz az indulás. Kitartás!
Igen, de tudják, hogy teszek érte, sajna ilyen világ van.
23 éves vagyok 3 szakmám van.
Mostanában egyre gyakrabban hozza fel a témát anyum, de mindig botrányba fullad az egész beszélgetés, sokszor napokig nem beszélünk utána.
Állandóan azzal stresszel hogy "valamit már kellene keresni, és hogy már ideje....de tudd meg hogy ugysem fogsz kapni munkát, de keress, de ugysem kapsz...mégis mit akarsz, senki nem azt csinálja amit szeret...stb" Most ilyen motivációval még legyen kedve az embernek munkáról gondolkodni?!?!
Nincs még komoly elgondolásom, hogy mit akarok, de minél jobban sürgetnek, annál feszültebb leszek és döntésképtelen.
Egyetemista vagyok, angol-román nyelv és irodalom szakon, és UTÁLOM. Ősszel kezdem a harmadik és egyben utolsó évet, és tudom hogy semmi szint alatt nem akarok azzal foglalkozni amit egyeteeen tanulunk. Nem tudom mit csináljak, egyelőre várom a csodát, más ötletem nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!