Volt egy olyan gyerek aki öngyilkos lett az iskolában. Például ki ugrott az ablakon és meghalt. Szerintem azért tette mert mindenki utálta és nem hittek neki. A szülök mit fognak tenni azután hogy öngyilkos lett a gyerekük?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 15:43
1/4 anonim válasza:
... Van egy logikai kérdésem: Te most arra vagy kíváncsi, mit tennének a szüleid, ha ilyesmi történne, vagy tényleg megtörtént ez a dolog? Csak azért, mert úgy kezdted a kérdést, hogy " Volt egy.." Aztán azt írod, hogy "Például". Akkor igaz vagy sem?
És a válasz a kérdésedre: Valószínűleg sírni fognak. Mégis mit tegyen a szülő a gyermeke halála után? Mind olyan gondolatok emésztenék, hogy " Mit csináltam rosszul?"
Amúgy meg én az öngyilkosságot elítélem. Azzal csak elismerik, hogy az élet túl nagy falat volt számukra. A leggyávább tett, ami létezik.
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz hogy az ablakon esett ki a gyerek. De volt olyan aki késsel el vágta a torkát.
2013. máj. 26. 16:10
3/4 anonim válasza:
A szülők 90%-a persze hogy sírna és majdnem meghalna. A maradék 10% magába roskadna,de egy könnycsepp sem gördülne le az arcán.Érdekel, hogy miért érdekel téged ez ennyire? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Mert azt halottam hogy egyre több az öngyilkosság. A másik meg az hogy a gyereknek elege volt az egészből és ezért lett öngyilkos.
2013. máj. 26. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!