Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan birnám fizetésre bírni...

Hogyan birnám fizetésre bírni az osztálytársaimat?

Figyelt kérdés
Azt terveztük,hogy veszünk egy labdát.Úgy beszéltük meg,hogy előre megveszem és majd utána fizetnek mert nem tudjuk,hogy milyent veszünk.Megbíztam bennük,oké.Meg is lett véve.Ma kilukadt véletlen.Pedig holnapra kéne hozni,de nem akarják ez miatt.Pedig én sem vagyok kőgazdag...Valahogyan rálehetne venni,hogy fizessenek? (Személyenként 800 forint lenne,ez szerintem nem sok...)
2013. okt. 7. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te hibádból lyukadt ki?
2013. okt. 7. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem
2013. okt. 7. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Mitől lyukadt ki?

Használtátok már közösen?

2013. okt. 7. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Ki lukasztotta ki? Ha a csoport egyik tagja, akkor vele beszéld meg, hogy miként gondolja a probléma megoldását, ha viszont a fizetési csoporton kívüli ember lukasztotta ki, akkor a lyukas probléma teljes mértékben a te felelősséged, mivel a "csapatod" egy nem lukas labdának a beszerzésére "szerződtetett le".
2013. okt. 7. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
kiegészítés: Amennyiben már játszott vele a baráti kör, a labda haszonélvezeti jogait megkapták, a lyukadás már ezek után történt meg, ergo fizetési kötelességük van. Természetesen tudni kellene, hogy mennyiben róható fel a te felelőtlenségednek a labda kilyukadása, mert attól, hogy fizikálisan nem te szúrtad ki, még lehetsz a hibás...
2013. okt. 7. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Na ezért nem kell megvenni előre :D

Nálunk az osztályban vagy osztálypénzből vagy pedig előtte kértünk mondjuk többet az osztálytól és ha kevesebbe került az a vmi akkor vissza osztottuk a visszajárót,ha többe akkor nyilván utólag kértünk még.Nálunk ez működött.

Osztályfönöknek szólj.

2013. okt. 7. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:

A labda kilyukadásának tisztázatlan körülményei arra enged következtetni, hogy valamilyen módon hibás lehetsz te is a dologban... :\ Cáfolj meg kérlek, ha tévedek!

Ha te is hibás vagy, akkor sajnos ez egy lecke volt, hogy mit NE csinálj legközelebb. :)

2013. okt. 7. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
az én osztársaimnak rágót se vennék nemhogy labdát. :D
2013. okt. 7. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
fenyegetés xd
2013. okt. 7. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Verd ki belőlük a sz@rt is.
2013. okt. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!