Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy viseljem így el az...

Hogy viseljem így el az iskolai körülményeket még több, mint 1 éven át?

Figyelt kérdés

Az iskolámba (középiskola) nem járnak nagyon sokan, 300-400an csak, és a legtöbb ember ismeri egymást. A legtöbb ember jóba is van egymással. Ezalól kivétel vagyok én, én vagyok az iskola nyomorékja kb. akit mindenki kerül, kiközösít, és egyesek röhögnek rajta a háta mögött.

Egyre rosszabbul viselem ezt, hogy nap mint nap szembesülök azzal, hogy rajtam kívül tényleg mindenki milyen jól elvan egymással, olyanokat láttam haverkodni egymással már akikről nem gondoltam volna hogy haverok, meg minden. Én velem meg senki se hajlandó se beszélni, se megmondani mi a baja mindenkinek velem.

Hogyan viseljem el még ezt ennyi ideig, a ballagásomig?

2014. febr. 28. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elég bunkók lehetnek abban a suliban az emberek, hogy senki nem képes egy kedves szót szólni hozzád, és senki nem veszi észre magát vagy a többieket! Lány vagy fiú vagy? De én ezt nem bírnám sokáig, a helyedben, ha a körülmények engedik, átmennék egy másik iskolába az utolsó évre.
2014. febr. 28. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:
hányadik osztályba jársz?
2014. márc. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!