Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Naa szóval, 9. osztályos vagyok. Angolul tanulok, most kezdtem szeptemberbe mégis négyes ötöseim vannak.I Az angol tanárom cuki, birom. Csak kicsit nagyon sokat vár el tőlem egyre jobban, múltkor négyesre feleltem és azt mondta, hogy ez nem jó tőlem.. csakis ötös jöhet szóba. K.
Észrevettem órákon is, ha jelentkezem egyből felszólít és utána még többször szólít fel amint észrevette, hogy jelentkeztem..mosolyog, sokat nézi amozdulataimat ...aranyos meg minden... most ezekből mire következtessek?
2017. ápr. 5. 22:48
1/3 anonim válasza:
Tanárok szeretik a lelkes kicsit már maximalista diákokat nyílván jót akar neked hogy később nyelvvizsga összejöjjön. Csak jól esik neki hogy ötöseid vannak nem bukdácsolsz és átalszod a félórát.
2/3 A kérdező kommentje:
miért aludnam at?
2017. ápr. 5. 22:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!