Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valentin nap és egy tanárom?

Valentin nap és egy tanárom?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok és bele vagyok esve az egyik tanáromba, táncoltunk a szalagavatón, sokszor megpuszil, megsimogat, szerintem ő is szeret engem, és ma kívántam neki boldog Valentin napot, meg is akartam puszilni csak nem voltunk egyedül, de majd holnap.

Elgondolkoztam hogy lehet hogy túl intim kapcsolatot folytatok vele?

Mit gondoltok? Ez még belefér, vagy már sok?

Mit tanácsoltok?

18/l

2017. febr. 14. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Büdös barlangi troll, majdnem átvertél. Egész addig hittem neked, míg a "nem lefekvős" részhez értem, azt túltoltad. Vagy akkor azt kellett volna írnod, hogy 13 vagy, úgy még talán(!) hihető lenne, hogy a bűbájos tinike nem tudja, miért puszilgatja őt a tanára, illetve ő maga fellángolt, de szexelni nem akar, az fújmár... 🤣
2017. febr. 14. 21:59
 12/15 A kérdező kommentje:

#11, nem trollkodok, teljesen őszintén írtam mindent.

Ha látnád hogy néz ki, akkor értenéd miért nem vágyom vele szexre, de ha ismernéd hogy milyen aranyos és bájosan nyomi, egyben férfias, akkor értened miért vagyok érte oda.

2017. febr. 14. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:

"bele vagyok esve az egyik tanáromba"

"Ha látnád hogy néz ki, akkor értenéd miért nem vágyom vele szexre, de ha ismernéd hogy milyen aranyos és bájosan nyomi, egyben férfias, akkor értened miért vagyok érte oda."

Ez így nem állja meg a helyét, ne haragudj. Ha valakibe igazán beleesel, azt testileg-lelkileg egyaránt akarod, és nem úgy nyilatkozol róla, mint most az általam másodikként idézett szövegedben. Ez így csak valami komolytalan érzelem lehet nálad, esetleg imponál, hogy a tanárod, tetszenek bizonyos tulajdonságai, de nem vagy te belezúgva...

2017. febr. 14. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Neked durva ízlèsficamod van. Balesetin voltál vele?
2017. febr. 14. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Javaslom keresgélj a.saját korosztályodban... Az apakomplexus nem valami jó dolog...
2017. febr. 15. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!