Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy a tanarom szexelne velem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes a tanaromba csak szexualisan kivanom ot. Hogy erjem el hogy o is kivanjon engem, vagy honnan tudom hogy o is szeretne?2016. okt. 28. 18:43
1/10 A kérdező kommentje:
18/L
2016. okt. 28. 18:43
3/10 anonim válasza:
Ha kell neki az állása, nem fog veled szexelni :D
4/10 anonim válasza:
Könnyen, mond neki hogy szexelene e veled, nem fogja kihagyni :D
#PINA
5/10 anonim válasza:
Tedd szét a lábad, ha beteszi jó lesz(vagy nem)! De akarta.
Ha elfenekel, abból bármi lehet.
Ha felveszi és elküldi a szüleidnek, vetesd el magad vele, bátor! :D ;)
6/10 Költőnő? válasza:
És ez mennyiben párkapcsolati probléma.
7/10 omba válasza:
Nem tudom, mit gondolsz magadban vonzónak, bár hát a tanárok közt is vannak gyengébb jelleműek.
Keresheted a társaságát, csak fel fog tűnni, ha ő is érdeklődik, egy nő simán észreveszi az iylen jeleket.
8/10 anonim válasza:
Rakd ki elé a pi.nádat aztán ha rácuppan,nyertél!
9/10 anonim válasza:
Onnan tudod hogy NEM, hogy ha ezt megteszi ő bukott egy állást, és még kitudja mit... csak egy kis tini hülye képzelgése miatt... szóval felejtsd el ;)
10/10 anonim válasza:
Áll a farka.
Vetkőzz le.
Kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!