Valentin nap és egy tanárom?
Végzős vagyok és bele vagyok esve az egyik tanáromba, táncoltunk a szalagavatón, sokszor megpuszil, megsimogat, szerintem ő is szeret engem, és ma kívántam neki boldog Valentin napot, meg is akartam puszilni csak nem voltunk egyedül, de majd holnap.
Elgondolkoztam hogy lehet hogy túl intim kapcsolatot folytatok vele?
Mit gondoltok? Ez még belefér, vagy már sok?
Mit tanácsoltok?
18/l
Nekem ez a korkülönbség sok lenne, de te tudod hogy ez jó e neked. Minden esetre én is csak azt tudom mondani, mint #1, hogy amég tanít téged, addig ne kezdjetek egymással.
Utána (amennyiben nem nős, vagy nincs élettársa) már csinálhattok bármit.
És ő mit reagált a valentin napi köszöntésedre? Mert ez sem mindegy. :) No meg az sem, hogy a tanárod mennyi idős...
Amúgy szerintem igen, nyilvánvalóan eléggé intim már ez a viszony kettőtök között, de ha mindketten akarjátok egymást, akkor még várjatok legalább addig vele, amíg le nem érettségizel. Utána már senkinek semmi köze a magánéletetekhez.
Nem mondtam hogy le akarok vele feküdni, a legidősebb pasi akivel kavartam is csak 47 volt.
Őt egyszerűen csak szeretem. Nagyon. De szexelni azért nem akarok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!