Mit jelent az ha a tanár megsimogatja a fejem és mosolyog rám?
Szerintem hagyd a tanárbácsit! Ebből semmi jó nem sülhet ki. Ha meg mégis lenne valami, hidd el szájára venne a suli!
Lehet, hogy ilyenkor meglódul a fantázia, az ember többet is beleképzel mit kellene. De lehet pont átlátja a dolgokat, de mindenképp gondolni kell a következményekre is szerintem. Keresni kell magatokhoz illő, veletek egy korú barátot/barátnőt. Nem egy tanárt. De tényleg teljesen más mikor egy nő mászik a fiúra. Erről az Apa ég! c. film jut eszembe! Én várnék a ballagással és hogy betöltsem a 18-at, majd mikor már semmi közöm a sulihoz, ahol tanít, akkor már lehet nyomulni, ha engedi! De az is lehet ettől olyan szép a dolog, hogy tilos, mikor megkapnád nem kellene!
Szeretet, törődés, támogatás. Nem kell feltétlenül rosszat bele gondolni.
Főleg ha nem zavar es nem is piszkálnak akkor hadjad. Csak figyelj mondjuk ha netalántán mégis lenne hátsó szándék akkor időben felismerd és leállítsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!