Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre beleszerettem mozgássérült tanánőmbe, megőrít! Mit tegyek?
Szerintem nem biztos, hogy szerelem, amit érzel.. Abban a hormonok által összezavarodott korban vagy, amikor könnyű összekeverni a benned kavargó érzéseket, mindannyian átesünk ezen..
Van szexualitás ezekben a gondolatokban? Nem lehet, hogy inkább mély szimpátiáról és együttérzésről van itt szó, valamint, hogy köze van ahhoz, hogy egy anyaképre lenne szükséged, miután elvesztetted édesanyád?
Szerintem nincsenek ilyen kérdések: D
A tortenet szomorú de szerintem csak siman szeretetbol szereted ot nem szerelemből!
Szerintem törődj vele, ahogy eddig, és figyeld az érzéseidet. Amíg tanít nem fog kezdeni veled, még akkor sem, ha adott esetben hasonlóan érez feléd. Amint végeztél (úgy értem, amint elballagtál a suliból), már ráírhatsz facebook-on, és kiderítheted, mi van köztetek.
Szerintem ez egy csodaszép kapcsolat, ne add fel, bárki bármit mondjon is. Lehet, hogy csak barátság lesz belőle, de szerintem az is megér egy misét. Szüksége lehet rád, neked meg őrá. Nos... Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!