Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem 5 randi után, pedig még semmi nem történt köztünk. Mit tegyek?
ő 25 F, én 23L. Találkozgatunk 2-3 hete, de még nem csókolt meg. Mindennap beszélünk, szinte egésznap. Nekem nagyon az esetem, úgy érzem bele is szerettem. Volt már így valaki, hogy ennyi találka után sem történt semmi még? :)
vagy kezdhetek aggódni?
tud szépeket mondani, ez a semminél tényleg több.
egy tipikus csaj ilyenko belefut a rózsaszín ködbe és minden lehetsséges pozitív tulajdonsággal felruházza a srácot.
az okos lány meg legalább szúrópróbaszerűen utanajár van e tartalom a máz mögött
A jelenlegi párommal pont így alakult. Én éreztem rajta, hogy szívesen közelítene, de azt is éreztem, hogy talán a reakciómtól tart. Hát megtettem az első lépést én, aminek következtében meglehetősen közel került egymáshoz a szánk, onnantól kezdve már nem igen gondolkodott, hogy megcsókoljon-e vagy sem. :)
Az első kézfogások, ölelések azért nem mentek ennyire nyögvenyelősen.
Érezned kellene, hogy miért nem közelít. Adj felé jeleket, hogy részedről rendben lenne!
Bátorítsad!!!!
Lehet hogy olyan magas piedesztálra emelt Téged, hogy teljesen leblokkolt....nem akarja elkapkodni, nem akar hibázni!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!