Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
Ne. Még ne. Majd ha végeztél a sulival, utána elmondhatod (mármint, ha elballagtál). Addig csak baj lenne belőle.
3/8 anonim válasza:
Ne. Felejtsd is el, ne szólj róla senkinek. Jól nem jöttök ki belőle. Neki a karrierje bánhatja.
5/8 anonim válasza:
Úgy se mész vele semmire, szóval minek. Amíg a tanárod, te meg kiskorú diákja vagy addig nem lehet semmise, és gondolom, hogy utána mindig zavarban lenne az osztályotok előtt, és lehet, hogy nem tudna 100%-olyan a tanításra koncentrálni, meg lehetséges, hogy más lenne a veled szembeni hozzáállása, lehet, hogy tudattalanul is. De mondjuk nemtom, de amíg olyan helyzet van köztetek, hogy tanár-diák, te meg még esetleg kiskorú is vagy, addig szerintem nem kéne, hogy tudjon róla; mondjuk tudhat, csak minek. Amúgy ha nagyobb lennél, akkor se biztos, hogy érdekelnéd. Márhogy idősebb.
6/8 anonim válasza:
Szerintem mond el neki.De attól függ,hogy hány éves vagy mert gondolom gyerekkel nem jön össze esetleg csak numerára.Nekem is volt viszonyom a tanárnőmmel.De teljesen mások voltunk(fölleg a kor végett)és teljesen más volt az érdeklődésünk.Ha kell valami tanács segítek szívesen.18/f
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán hány éves vagy? Ha még általánosba jársz akkor csak egy jót fog nevetni ha bunkó .ha felső be akkor meg beszélhetitek ezt az egészet. De nem hiszem hogy ez sikerülni fog neked bocsi tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!