Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, veletek előfordult már suliban, hogy a tanár észrevehetően bámult és látszott rajta, hogy megtetszettél neki?
bocsi, de elsősorban nem a köztudottan dögös 11. és 12.-esekre gondoltam, hanem a még hamvasabb 9. és 10.-es diáklányokra...
illetve még azt akartam kérdezni, hogy olyan előfordult-e már veletek, hogy a jobb jegyért "villantottatok", pl miniszoknya, dekoltázs, top viselésével
én már rég voltam gimis, de nálunk is előfordult, hogy osztálytársnőm miniszoknyában, "pretty woman" magasszárú csizmában, és topban ült be felelni az első padba, és mikor kicsit szét tette a lábait, hát láttuk, hogy az idős tanár szeme szinte kocsányon lógótt és csak annyit tudott kinyögni németül: ja, ja, ja, jaaaaaahhhh....
#4-es vagyok...
#5-ös: Megkockáztatnám, ha hetente/havonta páran tennének a jobb jegyért :D :D Szerintem több osztályban lenne heti 1-2 dolgozat, amin aztán privátban, különórán lehetne plusz pontokat szereznie a diáklánynak ;)
Kérdező: 9-10. osztály az kb a 15-16 éves korosztály... Már bőven legális, ha beleegyezik ;)
Etikusnak nem mondanám, de hmm... :) Nekem is volt ilyen osztálytársam középsuliban... Hogy történt-e valami, nem tudom, de kacérkodtak rendesen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!