Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, veletek előfordult...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, veletek előfordult már suliban, hogy a tanár észrevehetően bámult és látszott rajta, hogy megtetszettél neki?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
volt igen o.fő
2016. szept. 28. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még tanár voltam, volt olyan tanuló, aki belémzúgott.
2016. szept. 28. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Ének tanárom.. Valami miatt azt akarta hogy külön órán feleljek.. El kezdett simogatni " nyugtatás céljából " mert ideges voltam.. Akkor voltam 12 éves. Elmondtam az osztályfőnőkömnek aki azt kérdezte vissza hogy :" Nem értettél félre valamit? " hogy lehet félre érteni azt amikor egy tanár a fenekemet cirógatja meg a csípőmet úgy simogatja végig alulról felfelé hogy érinti a cicimet?! 22 L
2016. szept. 28. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Lennék tanár bácsi... Szigorúan középsuliban, hogy 14+ legyen :D
2016. szept. 28. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4: Hidd el, nem egy álom az, amikor nyomul rád a dögös 17-18 éves csaj, neked pedig el kell utasítanod, ha nem akarsz az állásoddal játszani. :D
2016. szept. 28. 10:57
 6/9 A kérdező kommentje:

bocsi, de elsősorban nem a köztudottan dögös 11. és 12.-esekre gondoltam, hanem a még hamvasabb 9. és 10.-es diáklányokra...

illetve még azt akartam kérdezni, hogy olyan előfordult-e már veletek, hogy a jobb jegyért "villantottatok", pl miniszoknya, dekoltázs, top viselésével

én már rég voltam gimis, de nálunk is előfordult, hogy osztálytársnőm miniszoknyában, "pretty woman" magasszárú csizmában, és topban ült be felelni az első padba, és mikor kicsit szét tette a lábait, hát láttuk, hogy az idős tanár szeme szinte kocsányon lógótt és csak annyit tudott kinyögni németül: ja, ja, ja, jaaaaaahhhh....

2016. szept. 28. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok...

#5-ös: Megkockáztatnám, ha hetente/havonta páran tennének a jobb jegyért :D :D Szerintem több osztályban lenne heti 1-2 dolgozat, amin aztán privátban, különórán lehetne plusz pontokat szereznie a diáklánynak ;)

Kérdező: 9-10. osztály az kb a 15-16 éves korosztály... Már bőven legális, ha beleegyezik ;)

Etikusnak nem mondanám, de hmm... :) Nekem is volt ilyen osztálytársam középsuliban... Hogy történt-e valami, nem tudom, de kacérkodtak rendesen... :)

2016. szept. 28. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Azt lefelejtettem: Ugyanitt korrepetálást vállalok ;)
2016. szept. 28. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő hát engem 28 éves tanító néni tavaly puszilgatott xd, 17/f
2016. szept. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!