Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gazdag szulok gyerekei,...

Gazdag szulok gyerekei, milyen az iskolaban nektek?

Figyelt kérdés

Mivel foglalkoznak a szuleitek?

Hogy bannak veletek a tarsaitok?

Tudjak, hogy tehetosek vagytok?

2016. júl. 20. 18:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Top 200, hu, az nem semmi!

Akkor milliardosok vagytok?

Mivel foglalkozik apukad?

2016. júl. 21. 02:19
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Vagyon alapján millia,igen

De mint mondtam,átlag fölötti szinten élünk,0 urizálással szerintem

Mezőgazdaság vállalkozó

2016. júl. 21. 14:35
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
*milliárdos
2016. júl. 21. 14:39
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

Hát mi nem vagyunk milliárdosok csak milliomosok :D

Mondjuk én már nem járok iskolába de néha voltak gondok, nem is volt túl jó élmény.

Pl mert én kocsival jártam(általánosban hoztak vittek, utánna meg amikor már volt jogsim akkor ugye saját magamat vittem).

Vagy mert sok ruhám volt...de pl amikor vettem egy cipőt ink hazudtam és azt mondtam 10k volt :D de még az is szemet szúrt nekik...

Mondjuk én ezért nem haragudtam soha senkire mert érthető hogy rossz nekik látni, hogy nekem jobb sorom van.

Sok barátnak/oszttárs szüleinek a havi bevétele annyi volt mint a cipőm,kabátom,stb aztán ezért is hazudtam mindig ha megkérdezte valaki, hogy mi mennyi volt.

Azért is volt 2 telefonom...suliba mindig az ilyen 10 ezres noname telefonnal jártam.

Mivel foglalkoznak szüleim? Édesapámnak van egy cége.

2016. júl. 21. 17:56
 15/27 anonim ***** válasza:
33 százalékban jó a válaszom? Ezt hogy lehet lepontozni? Rejtély ez az oldal
2016. júl. 21. 23:25
 16/27 A kérdező kommentje:

En felpontoztakak. Valoszinuleg ketten meg le... De ne foglalkozz vele, ilyen ez az oldal. Nagyon jol meg lehet itt tanulni, hogy hogyan mukodnek az emberek. Itt pl. az volt a baj, hogy irigyek...

Utolso milyen cege van apukadnak? Hasonlo, mint az elozo valaszoloe?

2016. júl. 22. 00:16
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Autókkal foglalkozik.

(Visszaolvastam a válaszom és olyan mintha fel akarnék vágni. Szóval nem nem akarok :D így sikerült leírni.)

2016. júl. 22. 00:58
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
Nekem apum gazdagabb, mivel kint él Dubaiban. Volt osztálytársaim meg akikkel beszélek nem mondom mert szerintem nem attól leszek valaki hogy apum BMW i8-al járkál kint.... Vagy hasonlo
2016. júl. 22. 22:13
 19/27 A kérdező kommentje:

Utolso, iskolaban akkor nem is tudtak, hogy jol eltek. Nem vettek eszre a ruhaidon meg a cuccaidon.

Mivel foglalkozik apukad Dubajban?

Nekem nagyon tetszett, amikor ott voltam. :)

2016. júl. 23. 02:08
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki az irigység miatt közösíti ki őket. Nem tagadom én is az vagyok mivel a családunk átlagos, és hozzánk is járnak gazdagok. De itt nem is a pénzzel van a gond, hanem azzal, hogy anyuci-apuci megveszi a drága dolgokat és a szülők pénzével hencegnek. Itt jön egy fontos mondat: TISZTELET A KIVÉTELNEK! Példa: a legjobb barátnőm is gazdag azonban béna telója van és sose kérkedett a vagyonukkal. Nyaralni se "szessöl-szigetekre" mennek hanem valahova Európába.

Amúgy meg akik dicsekednek a szüleik pénzével (olyan is van az osztályunkban) azokat meg csak otthon szidjuk;)

Az én családom sem szegény. Igaz panelben élünk, de mindig megyünk külföldre legalább kétszer. Tavaly két hét Skócia-Anglia-Franciaország + 5 nap Ausztria, és 4 nap Olaszország voltak a külföldi kirándulásaink. Azonban a telómat magamnak veszem a cipőm Nike, de nem negyvenezres és megdolgozom azért amit szeretnék.

Én is magántanárral tanulok nyelvet+zenét (latint és zongorát, furcsa véletlen:D).

De a kocsink nem 10 milliós, a lakásunk nem 200 négyzetméter, a nyaralásaink buszos körutak, a "zongorám" egy 15ezres szintetizátor amit magamnak vettem. De én így is jól meg vagyok. Tudom, hogy vannak nálam jóval rosszabb helyzetben. Mondjuk pár elkényeztetett nem tudom mit szólna a 6 négyzetméteres szobámhoz:D

13/L [nem vállalkozók a szüleim]

2016. júl. 24. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!