Mit csináljak ha az iskolában piszkálnak engem, és a barátaimat mert szeretjük az Így neveld a sárkányodat c. Filmet?
Háát elég fura amit leírtál...
Amúgy szerintem inkább ne öld meg őket!XD
Ne foglalkozzatok velük amúgy, majd megunják. És elég érdekes, hogy nálunk már vakáció van, és te pont most akarsz a
"Tettek mezejére lépni". :D
Nem biztos hogy az erőszak megoldást fog szűlni ebben az esetben :)
Nem kell annyira komolyan venni az ilyen szerencsétleneket akik a gyengébbeket piszkálják.
Személyes tapasztalat hogy az ilyenek felnőttként alkoholista,nyomorult emberek lesznek.
Ha meg mindenképpen tenni akartok valamit csapatban csináljátok mind a farkasok ;)
de ennek sok értelme nem lenne...az erőszak erőszakot szűl.
Ha van a csapatotokbol valakinek egy pár évvel idősebb báttya vagy jo haverja aki rászól a rivális banda vezérre,hogy ne ugrabugráljon mert nem lessz jó vége szerintem akkor elcsitulnak.
Bahh... :D
Milyen cuki problémáitok vannak.
Én 34 éves vagyok és szeretem ezt a filmet :D Überciki vagyok.
Én azt csinálnám, hogy nem foglalkoznék velük. Amúgy a tanárok azért nem csinálnak semmit, mert pontosan tudják, hogy a gyerekekben soha nem alakul ki az önérvényesítés képessége, ha állandóan leállítják a "menőket".
(#9 Megunlyák? rályuk? Ember, ez még viccnek is rossz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!