Piszkálnak a suliban. Hogy tudnák jobban beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Még 5.be mentem át ey másik suliba ahol nagyin nehéz volt a beilleszkedés és én alapból egy visszahúzódó szerény lány vagyok ezért nem is sikerült beilleszkednem. Az osztálytársaim sokszor piszkálnak kinevetnek és úgy ismernek mint egy csended stréber lányt. Pedig igazából totál nem ilyen vagyok. Tanulást sem viszem túlzásba de azért szeretnék valamit elérni a jövőben tehát tanulok. Másik gondom hogy nagyon nehezen nyílok meg mádok előtt tehát ahhoz hogy igazán önmagamat adjam valakinek ahhoz nem elég pár óra ismerettség..
Hogy javíthatnák ezen hogy jövőre az új sulimban ne legyne ilyen problémám? Hogy tudnák beilleszkedni egy már összeszokott osztályba?
2016. márc. 8. 23:05
1/5 anonim válasza:
Beszélgess velük
De ha piszkálnak vágj nekik vissza,ne hagyd,hogy rádszáljanak
2/5 anonim válasza:
Úgyse fogsz vissza vágni, mert pont elég ilyet láttam már...de tényleg az a megoldás, hogy reagálsz a piszkálásokra, a leghatékonyabb, ha elpoénkodott az még nehezebb, mivel totál zavarban vagy olyankor, így maximum dühösen, de még akkor is ciki módon tudnál reagálni. Meg kell tanulnod lazának lenni, amennyire csak telik tőled és szarni a fejükre, persze nem úgy, hogy ülsz csendben azok meg röhögnek...vissza kell szólni, de úgy, mintha fel se vennéd a dolgot.
3/5 anonim válasza:
Ha új leszel, hirtelen biztos majd kicsit az érdeklődés középpontjába kerülsz. Ha rögtön nem is tudod igazán önmagadat adni, fontos, hogy a kezdetektől fogva barátságos, kedves, nyitott és érdeklődő legyél (és az sem árt, ha van egy kis humorod), ha hívnak valahova, menj, ha valaki érdeklődik, beszélgess vele, te is kezdeményezz beszélgetéseket. (ez új környezetben egyáltalán nem gáz) Hajrá! :)
4/5 anonim válasza:
Ne akarj olyanok közé beilleszkedni, akik úgy vélik, hogy az önfejlesztés megvetendő, hanem maradj továbbra is előrelátó, és tanulj rengeteget, mert sokkal teljesebb lesz később az életed, ha nem kell minden apró kiadás előtt is ezerszer átgondolni, hogy megengedheted-e magadnak, és még be is utazhatod a világot a pénzből.
5/5 anonim válasza:
Mindenki ilyen veled? Senki sem szimpatikus az osztályból? Nincs, aki megvéd? Mikkel szoktak piszkálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!