Mit tegyek ha piszkálnak az öltözködésem miatt?
Mármint semmi baj az öltözködésemmel,nem öltözöm k..vásan,mint a lány osztálytársaim többsége. Minap vettem egy térdig érő csizmát és pár osztálytársam meglátott benne és kiröhögtek miatta. Nem tudom,hogy mit tehetnék,nem szeretnék úgy öltözni,mint ők,mert az nem én vagyok.
14/L
Nehez de szard le oket. Te a sajat stilusod szerint oltozkodsz ez a normalis. Rohogd ki te is oket vagy kerdezd meg miert faj nekik ha te egyeniseg vagy ok meg tomeg? :) ha valami van irj privit segitek!
17/L
Amennyiben nem szeretnél beállni a sorba, akkor nehéz menet lesz. Először ez, aztán hogy mennyi ugyanilyen fiú van, meghogy nincs is normális köztük.
Mondjuk ha beállsz a sorba akkor is sz@rul fogod érezni magad.
Nade térjünk a tárgyra:
Sz@rd le őket. Meg a véleményüket is. Amennyiben normálisan öltözködsz azok szerint, akik számítanak neked, akkor innentől nincs teendőd. Ők meg majd megunják ha lesz@rod.
Meggyőzni ne próbáld őket, ahhoz hogy elismerjék hogy neked is igazad lehet, ahhoz már iq kéne. Nem bíznék olyanokban hogy nekik van :D
Mi olyan fura egy térdig érő csizmában? Tél van (mondjuk az időjáráson nem mindig látszódik), ilyenkor a nők jó része csizmában jár. Dagadtak és nem ér össze a lábszárukon a térdig érő csizma, ezért irigyek rád vagy mivan? :D
Ne foglalkozz velük majd ráunnak. Öltözz úgy ahogy jónak látod :D A kérdésből úgy veszem ki lányokról van szó. Akkor meg annál inkább szard le őket. A fiúknak kell tetszeni nem a ribiknek :D
Nem bunkóságból, de senkiben nem merülhet fel, hogy a kérdező esetlleg bénán öltözik vagy valami csiricsáré csizmát/akármi más ruhadarabot vett fel?
Nyilván az osztálytársait sem lopnák el az eszükért, de ettől nem kellene azt rögtön kizárni, hogy a csizma gáz vagy a kérdezőnek állt rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!