Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Piszkálnak a suliban, mit...

Piszkálnak a suliban, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most is olyan ideges vagyok miatta, legszívesebben falhozb****ám az összeset. 9.-es vagyok, a 9/B osztállyal van összevont nyelvi és testnevelés óránk. Nem vagyok valami ügyes, mondjuk annyira én sem,de ők ha elrontok valamit mindenen röhögnek, a háta mögött kibeszélnek mindenkit. Mondjuk nem tudom mire, a csapat egy pösze swag páwa gyerekből,, egy utcamix egybeszemöldökből, egy nagyképű "gyúrós" gyerekből, és egy falfehér pattanásos 40 kilós gyerekből áll. Mit csináljak? Visszaszólni nem tudok, mert annyira buták, hogy beoltani sem lehet őket. Megverni nem akarom őket, mert tudok magamon uralkodni, de már nagyon idegesítenek. Ja és van egy hasonló kaliberű srác az osztályban aki feketének vagy négernek hív, mert kicsit sötétebb a bőröm. (egyébként nem vagyok cigány, vagy arab, vagy ilyesmi). Tehát mi a teendő?
2015. nov. 24. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, ne rágódj rajta szard le őket! Pont azért csinálják, hogy kizökkentsenek, és utána a csürhe szellemet tudják fitogtatni. Vagy ha másokat is kicikiznek, fogj össze azokkal ha többen vagytok és álljatok oda eléjük, és kérdezzétek meg tőlük, "mi a probléma?"!
2015. nov. 24. 21:49
 2/3 Firedoom ***** válasza:
Alap ilyen a természeted vagy csak nagyon ideges vagy? (csak oszinten)
2015. nov. 24. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
alapból nem, mondjuk van amivel könnyen fel lehet piszkálni
2015. nov. 25. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!