Gazdag szulok gyerekei, milyen az iskolaban nektek?
Mivel foglalkoznak a szuleitek?
Hogy bannak veletek a tarsaitok?
Tudjak, hogy tehetosek vagytok?
Mivel foglalkoznak a szuleid?
Akkor gondolom ott nem kirivo a draga telefon, meg az evi 2-3 nyaralas, kisebb kiruccanasok kulfoldre.
Taborozol most nyaron?
"Akkor gondolom ott nem kirivo a draga telefon, meg az evi 2-3 nyaralas, kisebb kiruccanasok kulfoldre. "
Ez még átlagos iskolákban sem annyira kirívó.
4. nem rossz, hogy nem jarsz iskolaba?
Hol talaltal baratokat?
Mivel foglalkoznak a szulied, ok otthon vannak veled napkozben?
Elolvastam a válaszokat, jó is lenne olyan helyzetben lenni. Mi kicsit jobb módúak voltunk, nem kifejezetten gazdagok, de remélem nem baj, ha válaszolok, mert mikor iskolába írattak, akkor még kicsit más helyzet volt. (a gyár, ahol apán dolgozik most szűnik meg, akkor még megvolt)
A válaszok: Alapítványi, fizetős iskolába járok. Sok a roma (nem vagyok rasszista) származású ember is, kevés a jó tanuló diák, mert apuci-anyuci úgyis befizet. Évente van a fizetés, ezért, ha ötször buksz, az előny, mert ugye annyiszor fizetsz, mivel megismétled az évet. (na jó, ez kicsit zavaros volt ^^) Felvételi nincs. (nyilván középiskoláról van szó)
Apám egy elektronikai cégnél volt asszem 15 (lehet, hogy több) éve karbantartó, a gyár felépülése óta ott dolgozott. Anyukám szakmáját nem szeretném elárulni, nem szeretném, hogy felismerjenek. :)
A társaimmal semleges a kapcsolatom, nem barátkozom velük, mert menő butának lenni, mint azt leírtam feljebb. A suliban az emberek 99%-a tehetős, úgyhogy nem kérdezik egymást az emberek.
2-3 kulfoldi nyaralas
Pl. 14 nap USA, 10 nap Gorogorszag, 7 nap Gran Canaria, plusz 2 sieles Olaszorszag es Franciaorszagban. (ez sielesnek veszem, nem nyaralasnak)
Mivel foglalkozik az apukad cege?
Hát vagyon alapján top200-ban benne lehetne apukám szerintem
De egyáltalán nem élünk kirívó életet
Többször nyaralunk,mint az átlag (idén pont nem megyünk sehova),autókból is teljesen átlagosak vannak(habár most akar venni egy drágát a fater),átlagnál kicsit többet költünk,de pl nem urizálok,nem járok étterembe,gyorsétterembe,moziba,kávézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!