Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Piszkalak hogy cigany vagyok....

Piszkalak hogy cigany vagyok. Nem ertem?

Figyelt kérdés
a fiuk nm szolnak hozam, a lanyok pedig rendesen piszkalnak h cigany vagyok.olyanokat mondanak h finom e volt a dog hus meg szoktunk e furodni meg h menyunk vissza indiaba meg ilyeneket. azokat a ciganyokat nem piszkaljak akik hangosak es roszak, csak engem pedig en csondes vagyok es nm szolok be senkinek. megiscsak ramm vanak ramszalva. miert van?? :( mit kene csinalnom azonkivul h bekopjem oket?
2016. máj. 28. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Menj olyan iskolába ahol szinte csak cigányok vannak, könnyen fogsz találni, a legtöbb már ilyen sajnos.

(Természetesen általános iskolára gondolok. Valószínűsítem te is az vagy még, hiszen középiskoláig elég kevés % jut el...)

2016. jún. 2. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:
11%

"te sikeres ügyvéd/közgazdász/akármi leszel, és ők szolgálnak ki a Burger Kingben, meglátjuk ki fog piszkálni kit..."

Ezt te sem gondoltad komolyan :DDDDDDD

De jót röhögtem :'D

Amúgy szarik rád mindenki kérdező... Ha be is köpöd őket úgyis te fogsz rosszul járni mert cigány vagy. Ez van. Ha nem bírod ne járj iskolába ahogy a fajtársaid szokták...valszeg nem vesznek fel sehova mert cigány vagy...hiába végzel el akár egy egyetemet...10/9 munkaadó nem fog felvenni. Pontozzatok le...de ez így van.

2016. jún. 3. 15:50
 13/13 anonim válasza:
Itt nem a cigányság a lényeg. Ha vörös hajad lenne, azzal piszkálnának. A gyerekek mindig megtalálják az ilyet.
2016. jún. 7. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!