Komolyan azért nem lehet diplomám, mert cigány vagyok?
Másodéves egyetemista vagyok. Mindig is el akartam érni valamit az életben, úgyhogy keményen hajtok gyerekkorom óta, hogy sikerüljön. Nem akarom most eljátszani a kirekesztett kisebbségit, de ami ma történt, az kiverte a biztosítékot... Az egyik tanárom kijelentette, hogy egyszerűen nem enged át a vizsgán, mert "nehogy már egy koszos cigányból gyógytornász legyen"... Ezt egy másik tanártól hallottam vissza...
Tavaly is rosszabb jegyet kaptam ebből a tárgyból, pedig állítom, hogy felkészültebb voltam, mint egyesek. De lenyeltem, fő, hogy megvolt a vizsga. De mit csinálok, ha nem adja meg? Ha megfeszülök, akkor sem? Komolyan, nem akarom, hogy amit eddig felépítettem, most tönkre menjen... Mit csináljak?
Ha megbuktat, akkor beszélj a Dékánnal és a másik tanár tanúskodjon.Vagy kérd, hogy másik tanárnál vizsgázhass.
Sajnállak, mert Magyarországon sokan nem az embert nézik, hanem a származását.
1.: Tisztában vagyok a "társaim" hiányosságaival, aki nem látja, az hülye (már bocsánat...) De azt hittem, hogy ha bizonyítok, akkor levetkőzöm ezeket a sztereotípiákat. Sajnos nem sikerül, köszönhetően a hozzád hasonlóknak...
2.: Köszönöm a választ! Ha másképp nem, akkor így lesz.
5-ös: hidd el, legkevésbé sem célom a provokáció vagy a kamuzás, minél nyugodtabb a helyzet ezen a fronton, annál jobb... Azért írtam ki a kérdést, mert dühös vagyok és csalódott.
Egyébként köszönöm mindenkinek a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!