Van egy diplomám. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A diploma Bsc és ez szerepel benne: Megújuló energiaforrások szakértője. Nagyjából ell lett magyarázva hogy hol lehet elhelyezkedni, de ilyen munkát sehol sem találok... Úgy érzem kár volt elvégezni, csak időpocsékolás volt2013. nov. 18. 19:46
1/10 anonim válasza:
hát igen, a kezdőknek nagyon nehéz tapasztalat nélkül elhelyezkedni. Szerintem próbálj írni vállalatoknak, hogy gyakornoknak is elmennél hozzájuk ha lehet.
2/10 A kérdező kommentje:
Csakhogy ilyen megújulókkal alig foglalkoznak... Az elején még jó ötletnek tűnt... Na mindegy próbálkozom
2013. nov. 18. 19:51
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
nekem is van egy diplomám, de 10 éve hasznát sem vettem, kár volt tanulni érte, arra jó volt h elmondhassam , jártam főiskolára, de semmi többre nem elég.
jelenleg kétkezi melós vagyok, és még majdnem többet is keresek, mint egy diplomás...ha ezt annak idején tudtam volna, nem is tanulok tovább hanem egyből ezt a melót végeztem volna.
7/10 anonim válasza:
Munkaügyben nem tudok sajnos segíteni, (Bár tudnék!) de annak örülök,h van aki ezzel szeretne foglalkozni!
Minden kezdet nehéz,de hála Istennek,egyre nagyobb az érdeklődés a megújulók iránt,fogsz munkát találni!
8/10 A kérdező kommentje:
Igen amikor elkezdtem én is így voltam vele, hogy majd jön a megváltás és mindenki környezetbarát energiát akar, de úgy látszik tévedtem. Na mindegy, majd 10-20 év múlva, ha rákényszerülünk.
2013. nov. 19. 12:59
9/10 Csillagok válasza:
Egész jól hangzik. Az is lehet, hogy külföldön jobban tudnád kamatoztatni a tudásodat. Próbáld felvenni a kapcsolatot olyanokkal, akik előtted végeztek és van már munkájuk, hátha tudnak segíteni eligazodni.
10/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a mi évfolyamunk volt az első, akinek ilyen végzettsége lehetett.
2013. nov. 24. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!