Na, most hogyan tovább? ( munkahelyi gondok)
Mit ad isten, volt egy nagyon szép és jó állásom, amig egy ,,kedves és megértő " kollégámnak és a főnökömnek hála ki nem rúgtak. És most nincs állásom, holnap van az utolsó napom ott. El is mentem állás után érdeklődni, de mind2 helyen nagy átverés volt. Az utolsó még talán tetszene is nekem, csak az ottani főnök meg EGY TELJES órán keresztül arról ömlenget nekem, hogy a hozzám hasonló , hasonló kaliberű lányokkal mért nincs megelégedve és előttem vagy 5 olyan lányt rúgott ki mint én, meg hogy tőlem többet vár, és nem volt az a dolog amibe ne tudott volna belekötni. Gondolom, nem nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy már aznap elment a kedvem az egésztől, pedig jövő héten van a próbaidő, ott kéne élesben bizonyítani.
Most mit csináljak? Megint szenvedjek ott feleslegesen ki tudja meddig vagy menjek el inkább munkanélküli segélyre és addig a 2 hónapig keressek másik állást és közben tegyen le a jogsit és a nyelvvizsgát?
Szerintetek hogyan legyen? Nekem sok minden megfordult a fejemben, főként a 2. verzió, de tanácstalan vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm!
Jogsi, nyelvvizsga: hasznos időtöltés miközben jobb melót keresel.
Amihez nincs kedved, ne vállald el, mert nyögés lesz a vége. Neked se jó, cégnek pláne nem, és biztos lenne más, akinek viszont jó lenne...
Menj munkanélkülire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!